|
Post #1
11 May 2006, 16:13
moze juz widzieliscie.. ale
Tu jest fajny RPGowy cos.. opisac za duzo nie moge bo wcale tam niegram tylko widzialem jak moj kumpel z akademika zawala.. wiec mozna sie rozbudowywac, ulepszac, generalnie prowadzi sie armie, trenowanie zolnierzy jakies takies |
|
Post #2
13 May 2006, 08:45
tak ja i Tomo w to zawalamy od poczatku prawie czyli jakies 2 lata 😀
tu macie link - opis gry http://pl.wikipedia.org/wiki/Dark_throne |
|
Post #3
15 May 2006, 19:40
ale ALfa medalu nie masz ^^ wiec nie od poczatku :>
a co do gry.. dluugo gralem w to.. zrezygnowalem gdy chcialem wziasc 2x urlop... a urlop (przynajmniej wtedy) o ile pamietam raz na pol roku mozna bylo brac :[ tak wiec dupa dla studentow 😛 😛 |
|
Post #4
15 May 2006, 19:59
moj kumpel z roku mowi ze mu wystarczy 4x10min dziennie... a jestesmy na PW.. wiec co za "dupa" dla studentow ?
|
|
Post #5
15 May 2006, 21:09
faktycznie alfy niemam ale gram dlugo .......
|
|
Post #6
15 May 2006, 23:04
chodzi mi o to ze jak ktos ma sesje i nie ma dostepu do kompa to go zjada doo 0...
zabija ci wszystkich citizenow cala armie... nawet 100 mlnow defa jak w moim przypadku malo pomagalo 😊 😊 a tak by sie wzielo urlop an czas sesji i wrocilo by sie do grania pozniej... tak jak w ogame np 😊 aa jak twojemu kumplowi starczy 40 minut dziennie to nie gra raczej zbyt agresywnie hehe 😊 a tam trzeba poklikac troche w rekrutionera.. a potem jeszcze poszukac jakiegos celu ciekawego.. to zajmuje czesto bardzo duzo czasu.. a jeszcze lepiej jak twoja koalka ma wojne i robicie masowki.. to trzeba troche posiedziec.. nad tym wszystkim.. (jezeli sie chce dojsc do czegos 😊 ) |
|
Post #7
16 May 2006, 05:14
to mi się kojarzy gra OGAME . Zagrywałem się w to tracąc poczucie czasu. Wstawałem o 3 w nocy, by sprawdzić, czy mnie ktoś nie pojechał. Budowało się infrastrukturę planety, trenowało armie do obrony, do ataku. Możliwości jest bardzo dużo i wszystko odbywa się w kosmosie. Jeśli ktoś chodzi do gimnazjum, lub niżej to polecam. Innym się raczej nie przyda, bo nie będą mieć na to czasu.
|
|
Post #8
16 May 2006, 15:05
ja tam od roku gram w ogamca ijakos daje rade nawet z brakiem wolnego czasu 😊 fs z gwiazda smierci na 2 tyg np i luzzzz;) i tak do top 30 doszedlem 😉
ale to jest dzial o Dark Thronie nie o Ogame 😛 |
|
Post #9
16 May 2006, 16:12
ja dopiero zaczynam wlasnie teraz ale wydaje sie byc spoko gierka 😀
NOM A JAKIS SOJUSZ TO POMOCY PMOCY CHCE !! 😀 😀 |
|
Post #10
23 May 2006, 21:28
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |