|
Post #1
09 May 2006, 05:34
zgadzam sie całkowiecie z Datrexem do tej pory było zdecydowanie za łatwo... ale nawet dobrze podciagnałem level i teraz zacznie sie granie. tylko gorzej mają gracze którzy dopiero teraz zaczynaja grę... bedzie im znacznie trudnniej. Gdy sie robi az tak znaczace reset byłny mile widziany z czysto teoretycznego punktu widzenia 😊 .. co z addonami??
|
|
Post #2
09 May 2006, 10:22
pachnie mi to czasami gierka i stajkami z 1976 😊 moze bedzie stan wojenny??
|
|
Post #3
09 May 2006, 11:21
jak kiedys 😀 ty cos dasz , koles Ci da mane i sie obaj dorobiecie , on ma taka profesje to zarazbia ia Git . ty tez sie czegos naucz .
a co do mlodych to ich wspierajcie, ja jak widze tozucm troche kaski ... |
|
Post #4
09 May 2006, 15:38
hehe ja jestem magiem i se sam zarlo robie i nie ma problemu:P:P:P:P
|
|
Post #5
09 May 2006, 15:45
QUOTE(Datrex @ May 9 2006, 11:21 AM) jak kiedys 😀 ty cos dasz , koles Ci da mane i sie obaj dorobiecie , on ma taka profesje to zarazbia ia Git . ty tez sie czegos naucz . a co do mlodych to ich wspierajcie, ja jak widze tozucm troche kaski ... [right][snapback]15974[/snapback][/right] 1. z kim niby sie wymieniac? jak dzis gralem to w hordzie 2 nas gralo 2. zeby czyms handlowac to trzeba miec komu, za malo tu graczy zeby sie handlem wspierac, czyli pkt.1 raz jescze 3. widac ze wojem grasz, jakbys mial manożerna klase inaczej bys gadal 4. poza tym juz slyszlem ze moja wina bo jakbym siedzial w instancu zamiast robic zadania to mialbym kasy pelno (az szkoda komentować...) Generalnie ponawiam prosbe o zmniejszenie cen żywnosci |
|
Post #6
09 May 2006, 15:45
a od czego kurde jest alchemia??? od czego gotowanie???
ehh... zajac sie troche zawoadmi a nie koxaniem... |
|
Post #7
09 May 2006, 16:06
QUOTE(Tarzanus @ May 9 2006, 03:45 PM) a od czego kurde jest alchemia??? od czego gotowanie??? ehh... zajac sie troche zawoadmi a nie koxaniem... [right][snapback]15988[/snapback][/right] kurde chyba nie po to gram wojownikiem zeby robic miksturki nie? skoro chce dobrze odegrac postac wojownika i to do tego orka to musze zabijac! |
|
Post #8
09 May 2006, 18:08
QUOTE(Tarzanus @ May 9 2006, 03:45 PM) a od czego kurde jest alchemia??? od czego gotowanie??? ehh... zajac sie troche zawoadmi a nie koxaniem... [right][snapback]15988[/snapback][/right] odpisze na swoim przykladzie - gdybym jak to ladnie nazwales koksowal to juz dawno mialbym 60 lev przy czasie jaki przeznaczam na gre. Po drugie alchemik z mojego szmana nienajgorszy. Miksturki moge robic, ale to mikistury do posilanie sie w czasie walki. Ich produkcja jak sam wiesz jest droga i zupelnie nie oplaca sie i uzywac jako posilek po walce. Poza tym narazie nie da sie ich sprzedac, bo na malo kto kupuje na aukcjach. Gotowanie - jakos za dobrych przepisow na jedzonko zwiekszajace mane nie mam. Dlatego też apeluje o obnizenie cen na żywność i napoje wzmacniajace. |
|
Post #9
09 May 2006, 20:01
stanowczo popieram! jak nie przyjmiecie naszych postulatow to użądzimy glodowke! 😛
wlasnie walczylem...pierwsza smierc - pol zbroi na zolto, druga smierc - wiekszosc czerwona reszta zołta...koszt naprawy - 1g 34s...w sakwie 46s...zdobyte w odtatnich kilkunastu zabiciach - ok 20s..wniosek? |
|
Post #10
09 May 2006, 23:33
ZJAZD Z TEMATU !!! 😠
ten post tu powisi do jutra.. panowie i wszyscy dostajecie ostrzezenie i apel o posty w temacie... nie zbaczanie z tematów... TE POSTY BĘDĄ USUNIĘTE 🙂 🙂 🙂 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |