|
Post #1
12 May 2006, 09:21
"Art. 16.
§ 1. W świecie zabrania się rozmów niezwiązanych ze światem gry. Zabrania się rozmów OOC (Out Of Character -> poza postacią). Zakaz jest rozmów między postaciami o punktach doświadczenia awansach i panujących lagach. Wszelkiego rodzaju wypowiedzi niezwiązane ze światem gry i nie pasujące do klimatu panującej rozgrywki takie jak rozmowy o samochodach o telefonach itp....... będą surowo karane." Czyli np. nie mogę się spytać "na kogo stawiasz w lidze mistrzów?", "Oglądałeś Pulp Fiction", itd.? Chciałem sie upewnić, bo czasem lubię sobie poza questami z kimś porozmawiać, ale jeśli trzeba się trzymać klimatu to nie mam nic przeciwko, a nawet dostrzegam w tym pewne plusy, np. "Opowiedz mi coś o sobie, Satch... Słyszałem, że wychowali Cię ludzie... Jacy oni są?" |
|
Post #2
12 May 2006, 11:40
Wygląda to tak :
-na normalnym trybie rozmowy (enter 😀 ) nie możesz pisać poza klimatem - na whisperze możesz ale nie należy go nadużywać No właśne !! Kanał OCC jest kanalem poza tematem w którym mozesz porozmawiac z ludźmi, ale nie na prywatne tematy. P.S. W regulaminie jest wszystko czarno na białym. |
|
Post #3
12 May 2006, 12:44
TAK NAPRAWEDE TO CI POWIEM PIER*&$3@IE O szopewnie .... w grze wal zklimatem , whisper jak chcesz ale nie naduzywaj . No i jak komus zwracasz uwage tona whisper ... a codo OCC tonie powinno sie ale czasem rozne rzeczy tam wychodza .....
i jak przezprzypadek powiesz siemka to napiszooo przepraszam zapomnialem sie ..... |
|
Post #4
12 May 2006, 12:59
Będę pisał "Throm'ka"... 😛
|
|
Post #5
12 May 2006, 13:18
Ja przytocze wiekszy cytat odnosnie rozmow :
Art. 16. § 1. W świecie zabrania się rozmów niezwiązanych ze światem gry. Zabrania się rozmów OOC (Out Of Character -> poza postacią). Zakaz jest rozmów między postaciami o punktach doświadczenia awansach i panujących lagach. Wszelkiego rodzaju wypowiedzi niezwiązane ze światem gry i nie pasujące do klimatu panującej rozgrywki takie jak rozmowy o samochodach o telefonach itp....... będą surowo karane. § 2. Nadużywanie opcji rozmowy: WHISPER (prywatnych rozmów) na terenie "Mrocznych Wrót" jest niedozwolone. Każdy przypadek takiego nadużycia jest rozpatrywany przez MG § 3. Do rozmów OCC z GM stworzony został kanał OCC /join OCC proponuje do luznych rozmow stworzyc zupelnie inny kanal |
|
Post #6
12 May 2006, 13:25
dobry pomysł. Na takim kanale można by rozmawiać o pierdołach i odpoczywać. Nikomu nie zepsułoby to klimatu, bo to byłby prywatny kanał...
|
|
Post #7
17 May 2006, 11:33
QUOTE(rybka @ May 12 2006, 02:18 PM) ... proponuje do luznych rozmow stworzyc zupelnie inny kanal [right][snapback]16237[/snapback][/right] serio .. łał co za swietny pomysl... ze taz na niego nikt nie wpadł 😂 😮 🤔 😑 😐 a TO, to co ? CZYTAĆ forum, wiecie nawet opcja SZUKAJ jest... O K ? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |