📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5146
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 15 May 2006, 18:28
Ja też się uśmiałem ale nie z tego jak Stach, ale za te wcinki typu:

Masakrator 2000 +15 na trolle.

opowiedzieć o naszym hirołsie

Jednak miast chwały i glorii spotkał się z odpowiednikami naszych panów w czarnych garniturach z ciemnymi okularami.

Już za to nie powinieneś dostać konta. Już na samym początku nie trzymasz klimatu a to jest poważny błąd…nie pozostaje mi nic innego jak 🙂 🙂 🙂

"Wszyscy jesteśmy winni, czas jest katem a katem jestem ja"

KEt
Post #12 15 May 2006, 18:36
Poza tym nie można nic innego opowiedzieć o naszym hirołsie, ponieważ nic nie widać z fałdów płaszcza.

nic nie widac spod faldow plaszcza

krasnoludzkiej strzelbie Masakrator 2000 +15 na trolle

hmm

. Kiedy wraz z ojcem przechadzał się po kuźni ojciec bohatera wpadł w dziurę między prętami tworzącymi kratę, aby nikt nie spadł w płynną stal i zawisł za sakiewkę, której pożądał nasz hirołs.

po pierwsze drazni mnie "hirols" a po drugie to zdanie nie ma zupelnie sensu ( gdzies w polowie sie zgubiles )

Okuci w zbroję osiłki zaniosły za uszy Boinada do gabinetu organizatora turnieju, Notina.

Okute w zbroje...

Podróżowali dniami, i nocami, w lecie i w zimie, w lata tłuste i lata chude. No dobra, zagalopowałem się.

ani to smieszne, ani w tym kszty sensu nie widac

Po kilku dniach dotarli pod Mroźną Górę, zaczili się w ślicznych, jakby spryskanych ciekłym azotem krzaczkach. Po długich przygotowaniach wszyscy ruszyli w kierunku smoka.

uhhh nieudolna proba... azot hmmmm Goblinu juz to wynalazly? a moze Gnomy?
... skrocone jak i ten powyzej

Dramat naszego bohatera zaczął się na następny dzień, kiedy dowiedział się,że zamknięto knajpę…

rozumiem ze pic trzeba ale co dalej?

podsumowujac

- to co powzej
- bez ladu i skladu
- skracasz jak i ile sie da, przez co to co napisales traci wogole na atrakcyjnosci

+ hmm imie, ogolny pomysl

jezeli chcesz wogole sie starac o konto to napisz cos hmm co bedzie mialo RECE I NOGI
Post #13 15 May 2006, 18:44
Fragmentami zabawne, ale raczej wygląda jak zlepek pomysłów i w sumie nie tworzy spójnej całości... raczej średnie a ten ekhm...

Masakrator 2000? hmm no niby jest Dwarven fishing pole z ciekawym dopiskiem ale to chyba jednak nie trafiles...

Jak dopiszesz cos sensownego pomiędzy dotychczasowymi pomysłami to będzie naprawdę niezłe opwiadanie. Ake dopiero wtedy.
Post #14 16 May 2006, 08:39
uhhh nieudolna proba... azot hmmmm Goblinu juz to wynalazly? a moze Gnomy?
... skrocone jak i ten powyzej

Ferick kiedyś coś grzebał przy technologii wodorowej (Oddech Smoka... ta historia jest gdzieś jeszcze na forum 😉), ale za azot się nie brał, więc mogę poświadczyć, że skraplać azotu (przynajmniej gnomy) nie umieją. 😀
Post #15 16 May 2006, 11:51
Ale on napisał JAKBY. On to opowiadanie pisał, tak, jakby ktoś z naszych czasów to opowiadał- płynny azot, odpowiednik panów w czarnych garniturach, czyli odniesienie do rzeczywistości.
Post #16 16 May 2006, 12:17
Pixar no ja cie prosze... Nie osmieszaj sie. Dlaczego Tolkien, Sapkowski czy Kres nie posługują się takimi porównaniami? JAKBY znał porównania klimatyczne to pewnie by ich uzył. Postać mówi o SOBIE skąd jakieś odniesienia do rzeczywistości? Jej rzeczywistośąć tak nie wygląda!
Post #17 16 May 2006, 14:29
Napiszę nową historię. 😊
Post #18 16 May 2006, 14:58
Dobry pomysł... Myślę, że jeden z lepszych jakie zaprezentowałeś.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026