|
Post #1
13 May 2006, 17:35
Wczoraj do naszych wrot dotarl poslaniec, niosac nam wiesci tej tresci :
"Niebawem przybede do Was, aby Wam sluzyc Jam jest wielkim mistrzem Rozszyfruje kazda wiadomosc Znam wszystkie jezyki Potrafie odczytac kazdy, nawet najtrudniejszy list, kartke... Jezeli dysponujecie jakimis dokumentami ktorych nie potraficie rozszyfrowac wasze umiejetnosci Wam nie pozwalaja na to Pomoge wam rozszyfrowac te pisma oraz przekaze wam wiedze jaka ze soba niosa ale tylko trzy razy... dla kazdego trzy razy za drobna oplata Przybede niebawem... nie wiem dokladnie kiedy, gdyz daleko jestem I nie wiem co jeszcze mnie zatrzyma po drodze Wasze krainy tez podobno sa niebezpieczne... Moj przewodnik zaprowadzi mnie do miejsca gdzie sa moi bracia - tak mowi Naprawde nie wiedzialem, ze w Mrocznych Wrotach zastane moj lud Jezeli to prawda, bede tu bywal czesciej Tam tez mnie znajdziecie... na bagnach Orduk, Mistrz Pisma" |
|
Post #2
18 May 2006, 20:22
Dzis wieczorem nasz mistrz goscil w Ratchet, wielce zadowolony ( z klientow) oraz ze zwiedzania miasteczka. Stwierdzil , ze krajobraz tez niczego sobie, a okoliczni mieszkancy bardzo milo go przyjeli.
Postanowil nas odwiedzic ponownie .... gdy slonce zajdzie drugi raz... gdzie dotrze, niewiadomo. ---------------------------- ( sobota miedzy 19-20 ) ---------------------------- |
|
Post #3
21 May 2006, 09:06
Tym razem, Mistrz Orduk odwiedzil okolice bazy Grom Gol w Strangletron Vale. Towarzyszyl mu jego sluga, ktory bardzo trafnie ocenial przychodzacych mieszkancow Mrocznych Wrot. Mistrz mial nie lada zabawe.
Po tych milych wrazeniach i sporej dawce "pisaniny" jak to on zwykl nazywac nasze wielkie pisma, nie zrezygnowal ze zwiedzania naszego swiata... ... gdzie i kiedy sie znowu pojawi, tego narazie nie wiem... ale napewno Was o tym poinformuje |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |