|
Post #1
15 May 2006, 09:51
Thosten dlaczego nie grasz w Wowa, udzielasz sie na forum wiec Cie to chyba kreci?? zagralbys cos!!
|
|
Post #2
15 May 2006, 09:56
Buahahahaha... takie rzeczy sie na PW zalatwia 😛
poza tym kto powiedział, że nie gram. Gram tylko gdzie indziej. Nie pytajcie gdzie bo nie powiem... Nie wypada tak IPKISSowi kuku robić i na jego forum innych serwów reklamować 😉 Kęcą mnie w ogóle RPGi, nie tylko WoW... a raczej ogólnie pojęte fantasy... Z powodu zmiany priorytetów nie mam kasy na nowe książki, więc czytam, i oceniam przy okazji, opisy z forum. Dziekuję, temat do zamknięcia. |
|
Post #3
15 May 2006, 10:18
to ja go otworze Thorsten grał tu wiec ma duzo do powiedzenia ja gram grałem grac bede...
a wypowiada sie bo ma łepek jak szafa pelna ksazek wiec (TAKA DUUUZA SZAFA jako gnom nie potrafie zobaczyc gornej pułki siedzac na koniu wiec jest duza) moze oceniac a ze niektorzy krytyki nie przyjmuja z pokora (ja tez nie potrafie ale sie ucze czynie postepy) to juz cih sprawa Z KOMPLETNASNYM BRAKIEM SZACUNECZKU JONTEK granato reki Gnom wybuchowiec PIERWSZY TERRORYSTA MROCZNYCH WROT niszczyciel karczmiany GNOM NIENAWIDZACY JAK SIE NA NIEGO SIADA lalal 🙄 🙄 🙄 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |