|
Post #1
20 May 2006, 09:30
Różnica lvl pomiędzy graczami ma ogromny wpływ na zadawane i otrzymywane przez nich obrażenia. Już różnica 2lvl może o jakieś 50% zwiększyć zadawane obrażenia i dać coś koło 50% absorpcji graczowi z wyższym lewlem. Jeżeli różnica poziomów wynosi np. 6lv wtedy obrażenia zadawane przez silniejszego gracza mogą być nawet 2 do 3 razy większe niż powinny.
Ostatnio miałem okazje spotkać się z hordziakem o 20 lv niższym ode mnie. Tutaj już się okazało że absorbuje prawie wszystkie obrażenia przez niego zadawane, a jestem w stanie go zabić jednym, dwoma ciosami... Podejrzewam że niewiele da się z tym zrobić, ale na czas jakiś eventów które polegały by na walce pvp można by dać wszystkim ten sam poziom... Ps. Mi się tylko wydaje czy też w walce z mobami armor i resistance niedziałają tak jak powinny ? |
|
Post #2
21 May 2006, 11:02
QUOTE(Birkow @ May 20 2006, 10:30 AM) Podejrzewam że niewiele da się z tym zrobić, ale na czas jakiś eventów które polegały by na walce pvp można by dać wszystkim ten sam poziom... Panowie... przebijacie samych siebie ;] |
|
Post #3
21 May 2006, 11:10
no nie wiem ile razy mozna cos pisac, Birkow hmm , nie nie da sie nic z tym zrobic i robic nie bedziemy, jaki to ma sens?
walki pvp ? hmm sami je urzadzacie, bo jakos nikt z gm tego jeszcze nie robil , bo pvp NIE MA SENSU to tak dla wiadomosci a co do ctf , chcieliscie to mieliscie, taki testowy , zobaczymy jak to bedzie dalej, juz to pisalam eh 😳 |
|
Post #4
21 May 2006, 11:12
Wg mnie dawanie jednakowych leveli na czas eventów mija się z celem. Jeśli ktoś przez miesiące odgrywał swoją postać, walczył z Przymierzem (For The Horde!), szukał magicznych przedmiotów i wykonywał zadania, a ktoś inny wchodzi na serw tylko na czas Eventów, i Ci dwaj mają mieć wtedy równe szanse, to gra straciła by trochę klimatu. Nie byłoby ucieczek przez ogromnym, 40 lvl Taurenem, nie byłoby pułapek w kilka osób na potężniejszych przeciwników 😉
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |