|
Post #11
21 May 2006, 05:47
Z tego co wiem a jestem teraz w 99 % swiadomo to zabrali mu lvlponiewaz gdyby walneli banana to niewiadomo kiedy IPKISS by gi o zabral 😀
|
|
Post #12
21 May 2006, 09:00
w 100% swiadomosci przydzielanie banow wrocilo 😀 , nie wiem czy ban jest dobra metodyka jezeli chodzi o karanie, odebranei pkt talentu , to wg mnie najsrozszy wymiar kary jaki mozna dac graczowi ( coz to akurat trudno odzyskac bo gdzies zabraknie potem )
lev ? od czego mamy questy? choc wiem i pamietam jak to sie gralo w hordzie, a tym bardziej granie samemu .... moze podsumowujac 1) bany - nie ma juz przeciwskazan zeby ich nie dawac 2) nie zawsze kazde przewinienie bedzie karane banem , bo ... co to najwyzej ktos sobie pare dni od MW odpoczeni ( i wyjdzie mu to na zdrowie 😀 ) 😊 |
|
Post #13
21 May 2006, 09:20
Najgorsza kara dla klimatycznego gracza jest zakaz brania udzialu w eventach.
|
|
Post #14
21 May 2006, 09:32
Dlaczego? Ja Psom zabroniłem udziału w eventach, które naogól kończyły się oskarżaniem o czity i kłótnią na generalu... Po co mielismy się kompromitować jak reszta... Raz wzieliśmy udział... Mag zrobił event specjalnie dla nas i to yło coś... Ze smaczkiem wyciągniętym z historii gildii 😉 Co to za event polegający na bieganiu z flagą albo łowieniu ryb? Gry RGP polegają na wzięciu udziału w epickiej przygonia a nie organizowaniu olimpiady.
Dla klimatycznych graczy nie ma kar. Kary są dla nieklimatycznych lamerów wykorzystujących bugi i ignorantów nie znających regulaminu. Graczy klimatycznych nie ma za co karać. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |