📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy nikt nie gra Hordą?
« Wróć do forum  •  31 post(ów) w temacie 1 2 3 4
Post #11 21 May 2006, 12:43
Taa to byla bomba atomowa jedna taka spadla i bum nie ma... a tak na powaznie to co wy chcecie? Horda byla za silna nie pasowalo to trza bylo ja ukrucic masowe -10 leveli od taki event od Ipkissa, ponad to masowe bany za przekladanie souli(ale kto tego nie robil ?), wykasowanie, nadpisanie, zepsucie kilku postaci, i nas nie ma ile mozna zniesc? Horda byla za mocna teraz juz tak nie jest wiec czego wy chcecie? Horda jest to jest zle bo nas bije Hordy nie ma jest zle bo nas nikt nie bije? i tak sie zamyka bledne kolo...
Post #12 21 May 2006, 12:46
Spokojnie, zawsze jedna ze stron była trochę słabsza, zresztą nie jakość, a ilość się liczy, a na jakość Hordy narzekać chyba nie musimy 😉
Post #13 21 May 2006, 13:44
Tu mnie rozbroiles , moze dlatego ze jeszcze na konto czekasz .
Ale jak ja wchodze na serv i tylko ja Horda i 9 all TO JEST PRzEGIECIE
i jak sobie pomysle ze Horda padla dlatego ze sie wdarl błąd i nikt go ni naprawil to mi sie chce smiac plakac .Ludzie jak moza tak zje**ć horde bo ztegocowiem to bylo tak

Byla Sobie Horda potega
All dostawalo troche w dupe
aaa " jest czlowiek znajdzie sie paragraf" czy jak to jest ....
to tutaj to a tutaj to
i lup Hordy ni ma ( chociaz kazdy ma jakies male wykroczenia , do nich sie dowalimy )
a teraz to szkoda
ale to cheaterzy byli
nie jednak polowa to nie byli tylko jakas pomylka zaszla, zrobimy co w naszej mocy by bylo wasze postacie
uuu nieudalo sie przykro nam
a ja gram w hordzie i mi jak szkoda
jak grasz w all to nie masz kogo tluc
a ja gram Horda i co
Jak spodkam kogos na 40 lvl tosie ciesze bo reszta to jakies 20 lvl owce
a jak chce pomocy to co
dzisiaj pomagal mi koles z all bo do Bram Uldum w Tanaris bym za ch..... nie doszedl sam
Post #14 23 May 2006, 20:16
Ostano na serwie pojawiło się dozo ludzi grających w hordzie.
Słowo dozo... nie to nie to nie jest dobre określenie ale nadzieja powraca: P
Jeszcze niskie lvl ale z czasem dokopie się aliansowi 😊
KEt
Post #15 24 May 2006, 10:52
QUOTE(MATTEKK7 @ May 21 2006, 08:12 AM)
wiecie ze ja gram Torgusem na serwerze hcialem zrobic paczke kumpli zebralem z 6 osob porobili opisy i co?? nie ma dac im kto konta... ;( wiec nie bedzie hordy nie chcialo im sie czekac i graja teraz u gareona gdzie dostali konta od reki... wnioski nasuwaja sie proste
[right][snapback]16603[/snapback][/right]

rozmawialismy ,pisalam ze od poniedzialku bede zakladac konta i to robie.... nie moja wina ze JESTESMY STUDENTAMI I UCZNIAMI I MAMY SESJE ORAZ MUSIMY SIE UCZYC , sesje skonczylam w niedziele i teraz mam czas, wczesniej go nie bylo po prostu....( moze inaczej, czas byl... ale jak siedzisz pare godzin nad ksiazkami to czytanie czegokolwiek i myslenie nad tym po prostu juz nie wychodzi , ave sesja w styczniu sleep.gif' )

i tyle, nie chca nie graja, tyle koniec pa

😊 wowmax tez dobry serwer 😊 hmm zalezy kto co lubi 😛, po pytaniu

" hej nabijesz mi lv " odechcialo mi sie nawet stania w SW 😳
Post #16 24 May 2006, 11:04
Jestem pod wrzeniem ze mimo tych wszystkich szkolnych zajęć jesteście w stanie jeszcze opiekować się serwerem. A to ze trzeba trochę poczekać to chyba normalne...cierpliwość jest ważna.
Post #17 24 May 2006, 12:31
Ja czekalem 3 tygodnie i dla mnie to jest normalka - Chcesz grac to czekaj - potem bedziesz mogl cos wymagac , a jak nie to wypier .. na fun server 😀
Post #18 24 May 2006, 14:20
A ja chyba czekałem 2 godziny zanim KEt założyła mi konto... Ale to był dawno temu 😛
Post #19 24 May 2006, 14:59
Ket ja nie robie pretensji sam sie ucze i wiem jak to jest, tylko kolega sie zapytal dlaczego jest tak malo osob to mu napisalem prawde, mi tez sie odechciewa stania w orgrimarze jak jestem tam sam jak palec 😛 1:1 hehe
Post #20 24 May 2006, 16:34
QUOTE(KEt @ May 24 2006, 11:52 AM)

😊 wowmax tez dobry serwer 😊 hmm zalezy kto co lubi 😛, po pytaniu

" hej nabijesz mi lv " odechcialo mi sie nawet stania w SW 😳
[right][snapback]16722[/snapback][/right]

Miało być długo ale będzie krótko. Tak grają u nas osoby zadające takie pytania zazwyczaj po 2-3 dniach już ich nie zadają. Server dopiero się tworzy mamy ponad 200 założonych kont część osób po raz pierwszy gra w WoW nie trudno o takie zachowania . jednak juz dzis możemy sie poszczycic takimi graczami jak zaagh, zirki, czy doritel. Widocznie odnależli oni u nas coś czego na MW dawno juz nie ma. Mieliśmy troche problemów z serverem potem z łaczem ale teraz już są one za nami więc serdecznie zapraszam.

A szanownej pani GM odradzam ocenianie kogokolwiek/czegokolwiek po 5 min znajoności tak jak to zrobiła z naszym servem.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026