|
Post #1
23 May 2006, 15:29
Rasa: Ork
Klasa: Wojownik Imię: Graward Waga: ok. 90 kg Wzrost: 185 cm Wygląd: Oczy: Jasno Niebieskie Skóra: Jasno zielony Włosy: Koloru turkusowego Kły: Długie ostre Sylwetka: Lekko muskularna Charakter: Brutalny, porywczy, najpierw czyni później myśli, ma mało przyjaciół ale nigdy nie zostawia ich w potrzebie, nie boi się wyzwań, zawsze gotów do akcji. Historia: Po bitwie w Darnassus, poszedłem do mojej ulubionej gospody "Pod białym kłem" by uczcić wygraną z Elfami, tak byłem zadowolony że stawiłem kolejkę dla wszystkich, lecz dwóch wędrowców nie chciało się ze mną napić więc nie nalegając wróciłem na swoje siedzenie i zacząłem świętować. Gdy minęło już około 10 minut z ciekawości podsłuchałem rozmowy dwóch nieznajomych: -Masz mapę?- spytał się jeden. -Tak, a mógłbyś objaśnić po co ci ona potrzebna?- zapytał drugi. -No dobrze, mapa którą ukradłeś druidowi prowadzi do nieznanej wspaniałej krainy, do której teraz my będziemy mieli dostęp.- zaśmiał się po cichu pierwszy. Byłem zaciekawiony tym o czym opowiadali przybysze i postanowiłem wybrać się z nimi. Gdy szykowali się do wyjścia pobiegłem za nimi i zapytałem się jednego z nich: -Idę z wami do tej krainy.-powiedziałem.. Nieznajomy zrobił duże oczy i zdjął płaszcz... -Elfy!- krzyknąłem. -Oddajcie mapę! - wykrzyczałem. Elf wyjmując miecz odpowiedział: -Po moim trupie. Więc zaczęliśmy walkę, był dobry nawet bardzo dobry ale nie poddam się. Gdy chciał wymierzyć ostateczny cios odskoczyłem i odciąłem mu głowę. Drugi z nieznajomych uciekł. Więc z ciała zabitego Elfa wyjąłem mapę do tej wspaniałej krainy a z lewej strony w górnym rogu było napisane: "Mroczne Wrota" po przeczytaniu tych słów wyruszyłem w drogę. Nie minęło pół godziny i znalazłem się na miejscu. Na pagórku zauważyłem portal więc podszedłem bliżej. Kiedy znalazłem się koło niego przeczytałem słowa takie same jak na mapie i portal nagle mnie wciągnąłem i tak zaczęła się wędrówka do wspaniałej krainy... |
|
Post #2
23 May 2006, 15:46
widze ze jest kilka osob na ym temacie a nikt niewalnie pierwszy notki no to ja walne .
hmmmm ufff krotkie , brak 1 opisu zachowania postaci 2 jakiejs przygody 3 czegos ciekawego 4 jakiegos klimatu 5 nie wiem ale dluzsze by sie przydalo .... 6 to nie ma byc opis ktory piszesz z kolegą na przerwie w szkole 😛 tylko cos nad czym troche pomyslisz ..... mam nadzieje ze poprawisz i ze inni cos napisza bo ja moge byc w błędzie .... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |