|
Post #1
23 May 2006, 20:20
Eeee ludzie help kto ma jakieś dobre i klimatyczne imię dla trolla bo nie mam pomysłu plz dajcie jakąś prepozycje. Thx z góry.
|
|
Post #2
24 May 2006, 13:26
Pierwsze co mi wpadło do głowy, może trochę lipne:
Poel Shack (fonetycznie: Płel Szak, może trochę bardziej dla orka- nie wiem) |
|
Post #3
24 May 2006, 13:31
W regulaminie masz link do generatorow 😀
|
|
Post #4
24 May 2006, 13:33
Oco'nore - w "Deszczowej Piosence" grał aktor Donald O'Connor i mi przypominał trola. P.S. Polecam film. Po 54 latach nadal kopie dupy.
|
|
Post #5
24 May 2006, 13:35
ragonmangler
Dwarfslicer Snotlingbasher Toothpoker Dwarfthrottler NightElfslicer Humancrucher Toothpunisher Gargoylecrucher Koboldrunner Bloodshooter Elfslicer Ghouleater Eyejumper NightElfkiller Publictrampler Toetorturer Toothslasher Grassburner Grassthrower Knifecrucher Elfbasher Fingerdragger Toothpoker Bloodstomper Toewalker Dragonripper Snotlingtrampler Publicjuggler Hairbasher Horsekicker Toetrampler Earththrower Manhater Snotlingripper Ratkiller Gargoyleshooter Teeththrottler Fingerjuggler Gargoylecrucher Earthrunner Mothershooter Wraithdrinker Fingerkiller Gargoylecrucher Publicthrower Mankicker Hairhammer Manstomper Teethdrinker Dragonripper Beastslicer Gnomejuggler Knifestomper Footkiller Halflingjumper Moonpoker Hobbitchewer Faceeater Bloodjumper Nailsmasher Armshooter Manslicer Gnomestomper Humanrunner Motherstomper Deamondestoyer Nosedragger Bloodburner Snotlingdestoyer Earripper Hairwalker Ghoulchewer Fingerkiller Dwarfcrucher Teeththrower Ratpunisher Eyesmasher Wraiththrottler Halflingrunner Motherjumper Humanmangler Armkicker Grasshater Moonpoker Earslasher Eyedragger Teeththrower Grasshater Moondrinker Ratjuggler Gargoyleripper Wraithdrinker Gnomestomper Toedragger Motherburner Snotlingsmasher Publicrunner Bloodpoker Leprechaunhater |
|
Post #6
24 May 2006, 13:53
NightElfslicer? To jest z generatora (fal mózgowych)?
|
|
Post #7
24 May 2006, 14:15
Nie no Demon... Nie wiem skąd te imiona wziąłeś ale są strasznie do bani.
|
|
Post #8
24 May 2006, 20:04
Ok dziki ludziska 😛 naprawde <a generator jest <ch...> moje zdanie 😛
|
|
Post #9
25 May 2006, 12:44
Thorsten mam je z generatora zrobilem to dla pops moona ale sie zawiodlem na generatorze 😊 NighElfBusher 😊
|
|
Post #10
25 May 2006, 12:54
Tak myślałem... One są straszne i radze z nich nie korzystać. Jeśli dalej nie masz pomysłu to radze poszukać w necie generatora, ale do książkowych RPG... Tam nie powinno być takich bzdur.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |