|
Post #1
25 May 2006, 22:03
komendy back online
CODE { acclist 2 cAccounts } { banlist 2 cBans } { +ban 4 cBan } { -ban 4 cUnBan } { +lock 4 cLock } { -lock 4 cUnLock } { kickban 4 cKickBan } { pass 0 cPass } { chpass 2 cChPass } { plevel 6 cSetPlevel } { accinfo 2 cAccInfo } { +acc 6 cAddAccount } { -acc 6 cDelAccount } { +qflag 2 cSetQFlag } { -qflag 2 cClearQFlag } { tcl 6 cTcl } { cast 2 cCastSpell } { emote 2 cEmote } { go 2 cGo } { gospawn 2 cGoSpawn } oraz moje: CODE "loot" - otwiera loot na playerze/npc(chyba:p) mozna patrzec co ma ubrane ile kasy, mozna zabrac... wykazuje tendencje do wyskakiwania bledu "zkopa" - do testowania nowej umiejetnosci, moze sie przydac przy jakims RP, wybija ZAZNACZONEGO playera na X-odleglosc i troche do gory -> skladnia: .zkopa X "selco" - sprawdza jaki jest zaznaczony cel playera, player musi byc zaznaczony -> uzycie: zaznaczam kogo chce, .selco, komunikat o tym co zaznaczył "caster" - ustawia NPC/PLayera jako MAJĄCEGO rzucać czary (caster'a) "cel" - ustawia cel dla caster'a "docast" - wykonianie czaru rzuca caster na cel ->skladnia .docast Spell_ID "addt" - dodaje trigger w miejscu dzie stoisz z opcją here wyjasnione przy uzyciu .addt "here" - do .addt "s" - mowi w jezyku uniwersalnym przez NPC/playera/siebie(bez <gm>) dorobione tez triggery |
|
Post #2
25 May 2006, 22:08
noooo nareszcie powrot do normalnosci 😀
PS: a czy byloby mozliwe stworzenie komendy, ktora podawalaby poziom skilla zaznaczonej postaci ? (chodzi o skille takie jak: blacksmith, skinning) |
|
Post #3
25 May 2006, 22:10
raczej tak... wiec jakies jeszcze pomysly...
ja mam w glowie pomysl do automatycznego robienia "kamieni" czyli teleportacji... |
|
Post #4
25 May 2006, 22:15
przechwytywanie whispow ? 😉 no i trzeba cos zrobic z ograniczeniem lvlu, zeby po 60 nie dalo sie zdobyc expa (a daloby sie jakos zamienic otrzymany exp na gold ? wiem, ze troche glupie pytanie, ale zeby byla chociaz minimalna korzysc z robienia questow po osiagnieciu max)
|
|
Post #5
26 May 2006, 03:21
wlasnie skill , narazie to jezeli chcialoby sie nagrodzic gracza czyms co przysluzy mu sie do jego zawodu niestety trzeba mu na slowo wierzyc a takich osob to mam malo
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |