|
Post #1
26 May 2006, 14:26
Jak wiadomo Rafas szukal miecza. Jego poszukiwania sa zapisane w ksiegach jego histori. Historia
I po dlugim czasie znalazl go. A co z nim dalej zrobil i jak toczylo sie jego zycie przedstawione jest w filmiku mojej produkcji 😛 Filmik Rafas Mroczne Wrota (Nie ogladac przypadkiem na Full Screen 😛 ) Zycze milego ogladania.... Jest to moj 1 film... Wiec mam nadzieje ze nie wyszedl najgorzej (zrobilem go dzisiaj) (Wymagany kodek Indeo Video 5.10) Napiszcie co O nim sadzicie ? Niedlugo nastapi ciag dlaszy.... PS: Jakosc jest nie zanajlepsza by malo zajmowal. Nastepny filmik mam nadzieje bedzie z Eventu CTF ... Narazie czekam.... |
|
Post #2
26 May 2006, 14:36
Film ten jest naprawde kiepski. Widzialem juz 100 razy lepsze. Zdecydowanie nie polecam.
Stary naucz sie robic filmy. |
|
Post #3
26 May 2006, 14:40
Ekhm.... moze bys go obejrzal za nim ocenisz 😛 Chyba ze sciagneles i obejrzles go w 5 min. chodz sam film trwa 4 min. 😛
Ekhm... jest to 1 film wiec mnie nie wkorzaj.... To moze ty mi pokazesz wlasny ?? Napewno duzo lepszy czekam 😊 Tak wogole to nie jest glob i nie spotykam graczy co 2 min. A ktos mowi ze jest najlepszy ... przeciez wiem ze sa duzo lepsze .... zreszta sam widzialem.... I po co robiles nowe konto ,by mi to powiedziec ? Czyzbys sie czegos bal ? |
|
Post #4
26 May 2006, 14:42
a ja nieogladalem ,a el fabula spoko 😀 😀 😀 😀 😀
wiec i film powienien byc niezly 😛 moze nawiazemy jakis kontakt , w celach fabuly ....... |
|
Post #5
26 May 2006, 16:07
Filmik jest lekko cienki 😛 Nie ma fabuły, początku, ani końca... do tego ta "muzyka"... bawiłes się szlifierką czy jak?
|
|
Post #6
26 May 2006, 17:17
Raffas prosze o kontakt moze cos wymyslimy , jakas fabula , to moze byc ciekawa reklama naszego servera
|
|
Post #7
26 May 2006, 17:25
A .... to mial bys filmik pokazowy mocy Wojownika (w starciach PvP)... A nie jakis krotkometrazowy film... I takich filmikow jest pelno i jakas nie narzekaja na ogladalnosc... A nie ktore sa naprawde w duzo gorszej jakosci.... A tu mi z Fabula wyjezdzaja 😛
Polegalo to na 3 fazach.... 1. Przedstawienie Postaci 2. Wybranie lokacji i tam pojscie 3. Zabic wszystko co sie rusza i oddaleniu. A co do fabuly ...no to czekam ....mozecie mi wyslac PW z fabula 😊 z checia poczytam.... Moze uda sie cos zmontowac ciekawego. PS: Ekhm....nie moja wina ze nie trafilem w twoj gust muzyczny ;/ |
|
Post #8
27 May 2006, 07:06
Aaaaaaa... No to mega ciekawy ten film 😛 Nie byłem na to przygotowany... Myślałem, że coś sie w nim wydarzy 😛
Nie chodzi o to, że nie trafiłeś w mój gust muzyczny... Chociaż w sumie nie trafiłeś. To nie pasuje do klimatu... Znajdź mi grę w realich fantasy, w której jako podkład muzyczny funkcjonują odgłosy narzędzi blacharskich... POwinno być coś melodyjnego, instrumentalnego, a nie znęcanie się nad kawałkiem metalu :/ |
|
Post #9
27 May 2006, 07:48
QUOTE(Thorsten @ May 27 2006, 08:06 AM) Aaaaaaa... No to mega ciekawy ten film 😛 Nie byłem na to przygotowany... Myślałem, że coś sie w nim wydarzy 😛 [right][snapback]16874[/snapback][/right] Trudno zeby duzo sie dzialo przy tak duzej ilosci hordy 😛 Ja uwazam za fenomenalny sukces uzbieraniu 6 hordziakow w 1 miejscu 😛 To wczoraj przy ataku na stolice ,bylo mniej 😛 .... Ekhm... Moze nastepny film pojdzie lepiej 😛 |
|
Post #10
27 May 2006, 07:57
Wszystko ok szkoda tylko ze na tym filmiku tak pusto :/ Garstka ludzi gra :/
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |