|
Post #2
27 May 2006, 12:43
M a m Ptanie czy za graczy dostaje sie XP , chyba nie
Ale dostalem jakies "stosunki " czy jakos tak , wzgledem OG co to daje : D |
|
Post #3
27 May 2006, 16:11
grrr!! TEMAT DO WYWALENIA !!!! Co to ma wspolnego z gilldia?? 😠 😠 😠
|
|
Post #4
27 May 2006, 16:28
To ze jestem czlonikem gildii i jak bronie lub robie cos co moze przyniesc rozglos naszej gildii to nalezy to zaliczyc do sukcesu gildii KPW ??
|
|
Post #5
27 May 2006, 17:57
QUOTE(Datrex @ May 27 2006, 04:28 PM) To ze jestem czlonikem gildii i jak bronie lub robie cos co moze przyniesc rozglos naszej gildii to nalezy to zaliczyc do sukcesu gildii KPW ?? [right][snapback]16903[/snapback][/right] nie kpw bo tak jestes czlonkiem gildii ale takie zeczy pisze sie w historiach albo eventach a nie na for gildii!! gildia to nie tylko ty ale wieksze grono osob. nie moja wina ze nie ma zednych eventow i nie ma co pisac(pracuje nad tym). do takich prezentacji sluza inne dzialy na forum. KPW? 😀 aha i sukces gildi zalezy od kilku osob a nie od jednostki! 😳 przeniescie ten temat i bedzie git 😀 |
|
Post #6
27 May 2006, 18:07
momzdaniem gildia mozeodniesc sukcen nawet jak jeden czlonek gildii coszrobi , jezeli chce zto uznaj ro zasukces ja to wale
|
|
Post #7
27 May 2006, 20:54
QUOTE(Datrex @ May 27 2006, 05:28 PM) To ze jestem czlonikem gildii i jak bronie lub robie cos co moze przyniesc rozglos naszej gildii to nalezy to zaliczyc do sukcesu gildii KPW ?? [right][snapback]16903[/snapback][/right] Oj Datrex, datrex...... Bije sobie Thrall'a tu nagle wkracza Datrex. Prosi zebym go nie zabijal. Wiec wiedzac ze go zabije na 1 cios. Wyslalem na niego moje zwierze. Co prawda datrex potrzebowal az 4 podejsc zeby zabic moje zwiarzatko. Ale w koncu mu sie udalo 😛 Podszedl stoi i mysli . Uzylem mojej slabej umiejetnosci zeby datrexa nie zabic ,ale zeby sobie poszedl 😛 No prawie przez przypadek go to nie zabilo 😛 Oddalil sie i znowu przyszedl. Nie uderzylem go zeby mu nic nie zrobic. Stanal z boku i myslal . Nagle gdy Thrall umieral . Pojawili sie jego kompani (resp) . No trochu ich bylo. Ale mi to zbytnio nie przeszkadzalo . Do zabicia Thrall'a brakowalo 3 ciosow ,wiec postanowilem wlaczyc filmik. Ekhm... jak to pech stworzyla sie mala zawiecha sprzetu. Tak czy tak padlem. I tu nagle Datrex ktory stal z boku... dostal Honor i co gorsze robil zdjecia ktore umiescil na forum ? 😛 I teraz Datrex nasuwa sie pytanie czym ty sie chwalisz ? 😛 Zamiast dziekowac mi ze wysluchalem twojej prosby i Ci nie zabilem 😛 Wypisujesz takie brednie ... QUOTE atakujemy ze wspolna sila i wygrywamy A to ciekawe 😛 PS: Ekhm... Chyba musze powrocic do starej normy... Zblizysz sie do mnie na 30 metrow to bedziesz lezal trupem 😛 Koniec z wyjatkami.... |
|
Post #8
27 May 2006, 23:54
Tak cytujac moze niezbyt dokladnie jeden a tekstów ze screenów "to jest gra ma być klimat" i cytujac jednego GM (również mało dokladnie) " juz mi sie nawet stać tu nie chce"
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |