|
Post #1
27 May 2006, 19:49
🙂 ;]
|
|
Post #2
27 May 2006, 19:55
Nie no mi się podoba jak na 2 historie jest świetna 😛 <nie to co moje każda następna wydaje się dużo gorsza:)> masz u mnie + mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podanie o konto dla zdechlaka horda się przyda:)
|
|
Post #3
27 May 2006, 21:47
Brak charakteru, brak wyglądu, historii nie za wiele. Forma ciekawa, ale na opis się nie nadaje. Zachęcam do kolejnych prób.
|
|
Post #4
27 May 2006, 22:17
Opis to to nie jest.
Nie każda praca pisana tym stylem gwarantuje konto... nie pierwszy raz zwracam na to uwage 😢 |
|
Post #5
27 May 2006, 22:41
Hmm ja przywolam sie do opisu Thorsten'a forma mi sie naprawde bardzo podoba, ale daj troche ze swojego wygladu i charakteru, jakies swoje odczucia itp. A tak to spoko dla mnie + Szczegolnie ze Undead i jeszcze rogue:)
|
|
Post #6
28 May 2006, 00:38
QUOTE(Thorsten @ May 27 2006, 10:47 PM) Brak charakteru, brak wyglądu, historii nie za wiele. Forma ciekawa, ale na opis się nie nadaje. Zachęcam do kolejnych prób. [right][snapback]16911[/snapback][/right] tak ze 4h temu, no moze troche wczesniej przeczytalam sobie ten opis... chcialam cos napisac, ale sie powstrzymalam i slusznie... opis w tej postaci jak najbardziej nadaje sie do dzialu radosnej tworczosci potocznie zwanym... " Historiami", jezeli chcesz przeniose, jezeli nie to prosze dopisz cos wiecej o sobie poza tym sama historia jest niezla... co by nie powiedziec dobra 😀 |
|
Post #7
28 May 2006, 10:01
hmmm... nie spodziewalem sie "tak" pozytywnych opini ;]
KEt... ;] powiedzmy 😛P mam glupie pytanko i prosilbym jak najszybsza odpowiedz na nie: jak "dopisac" to wszystko? wplesc w historie? czy obok?? ;/ <-- to ostatnie jakos tak glupio brzmi 😀 o sobie?? nooo to urodzilem sie w pieknym miescie ziola gora... ;] trzymajcie mnie prosze... 😀 btw (juz drugi raz edytuje moja odpowiedz) jest to "historia". temu nie zaprzeczycie... jak sie stala udekiem itd... fakt, faktem nie spelnia wszystkich wymagan :] typu wyglad, charakter... lecz blagam... powiedzcie... czy nie jestem idiota... 😀 <-- jakie ja bzdety wypisuje... lekka noc, ciezki poranek ;/ pozwolilem sobie zamknac topic... znaczy skasowac historie 😉 bedzie pisana na nowo wraz z popsmoonem... zostanie polaczona hisotria Belue i pewnego Taurena... <-- imie w produkcji pomyslunkkowej. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |