|
Post #1
29 May 2006, 10:10
Wie gralem na wow max walnelem [atcha , i co zeby teraz grac na naszym srvie ??
wiec tak , odinstalowalem patcha WMax 😀 i zostawilem tylko addony , relama na nasz ( set realmlist 62.233.205.196 ) wiec chyba dobry a no i wywalilem BTW i WTF te folderki i pisze unable to conect ? ?? ? moze o tej godzinie cos na servie robiliscie , jest ok 12 12 😀 wiec narazie chce grac tutaj a niechce r e instala Wo W a ;D A I ADDONY WYGASLY NIEA SIE SCIAGNAC !! |
|
Post #2
29 May 2006, 12:04
wiezialam ze tak bedzie, ehhh
jezeli chcesz grac na dwoch serwerach to musisz 1) stworzyc sobie katalogi z kopiami zapasowymi dla dwoch serwerow 2) za kazdym razem ( przy zmianie serwera) musisz : WDB ,WTF , INTERFACE/addons , DATA/..... ( jezeil jest jakis katalog poza interface w ktorym sa filmy ) plik realmlist.wtf skopiowac sobie ( zrobic kopie zapasowa ) no i za kazdym razem jak zmieniasz serwer podmieniasz odpowiednio pliki na te z tego serwera twoj problem po prostu chlopie wynika z tego ze grales na addonach z MW na wowmaxie , wlazles tam zapisaly ci sie dane z wowmaxu, no i nie masz teraz swoich addonow z MW, mowilam bylo trzeba pytac... to nie... sam musiales... teraz placz i czekaj az moj provider stronke zalaczy ^^ zartuje prosze link z rapida addons mw |
|
Post #3
29 May 2006, 15:39
ja mam 3 wowy zainstalwane na kompie 😀 to rozwiazuje problem grania na roznych servach
chyba ze ktos ma bide z hdd ja mam 300giga i starcza 😀 |
|
Post #4
29 May 2006, 17:55
Kup se 80 giga ram i zakladaj serv q a
temat do zamkniecia OFF TOPIC ! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |