|
Post #1
29 May 2006, 11:33
Od dnia dzisiejszego za cywili w miastach nie dostajemy, ani nie tracimy honoru. Niestety nie da sie narazie zrobic aby madrzy uciekali gdzie pieprz rosnie jak ktos atakuje miasto.
Reszta bez zmian |
|
Post #2
02 Jun 2006, 08:32
Wydawało mi się, że tak powinno być, że mieszkańcy miasta bronią go przed najeźdzcami. A zabijanie cywilów to oczywiście dyshonor dla wojowników.
A tak po ludzku to chyba mialo ograniczyś expienie i nabijanie honoru w miastach zabijajac moby które raczej nie maja większych szans a skupić pozyskiwanie jego na walkach PVP między graczami i turniejach. No ale jak kto woli. Ciekawe w takim razie po co jest ta opcja dyshonorable kills 😎 . P.S. Czytajcie szybko bo pewnie niedlugo zostanie wyciete tak jak ostatnie moje posty. |
|
Post #3
02 Jun 2006, 16:48
A ja mysle w prost przeciwnie... Ciekawe co byś zrobił widząc 2 metrowego:
dresa\skina\mlodzika wszechpolskiego\orka\faceta z skarbowki (niepotrzebne skreslic) w ciemnej uliczce twojego miasta... (oczywiscie pomijam fakt, ze ten niemile wygladajacy dres\skin\mlodzik wszechpolskiego\ork\facet z skarbowki (niepotrzebne skreslic), zapewne trzyma cos ciezkiego w lapie) ... Powiedzialbys tylko "ajajaj" (lub inne hmm...nienadajace sie do zapisania zdanie) i dalbys dyla... Tak wiec uwazam ze takie zachowaie cywilow jest jak najbardziej na miejscu 😛 |
|
Post #4
02 Jun 2006, 18:11
a moze jeszcze niech krzycza jak sie da to zrobic ! bedzie to niezle powiado mienie dla graczy , i niech sie straze zbiegaja to bedzie cudnie " D : D : D
|
|
Post #5
06 Jun 2006, 12:02
QUOTE(Datrex @ Jun 2 2006, 07:11 PM) a moze jeszcze niech krzycza jak sie da to zrobic ! bedzie to niezle powiado mienie dla graczy , i niech sie straze zbiegaja to bedzie cudnie " D : D : D [right][snapback]17107[/snapback][/right] nie wiem czy zauwazyles ale straznicy bronia graczy juz od dawna przed wrogami (graczami/potworkami) 😛 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |