📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5264
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 31 May 2006, 18:38
Imię: Demask
Klasa postaci: Paladyn
Rasa: Człowiek
Kolor włosów: czarny
Kolor oczu: Piwne
Wzrost: 184 cm
Waga: 80 kg

Demask jest wysokim dobrze zbudowanym mężczyzną,
ma czarne włosy które sięgają mu do ramion, lecz żadko kiedy je widać ponieważ przez większość czasu nosi zbroję, jedyne co widać to kawałek twarzy, w tym jego piwne oczy...
Z natury dużo nie uczestniczy w walkach, jeżeli już walczy to zgodnie z kodeksem honorowym, bić zdarza mu się w obronie własnej, podczas misji powierzonej mu od Zakonu, obronie słabszych lub gdy go ktoś znieważy wtedy skory jest walczyć na śmierć i życie w obronie honoru swojego i przodków...
Trudno go wyprowadzić z równowagi lecz jeżeli komuś się takie coś zdarzy musi na siebie uważać, jest bardzo silny, dobrze włada mieczem, nie mści się na wrogach, jako Rycerz Zakonny odpuszcza im ich czyny

Post #2 31 May 2006, 18:44
Klasyczne. nudne i nic nie wnoszace opowiadanie. Krótkie i do tego ten sam, wiele razy powtarzany motym "zemsta za rodzine". Wysil się trochę. Jak na razie to nie daję nawet cienia szans jeśli nie poprawisz a poza tym Paladyn a nie Palladyn ale to jzu zalezy od świata.
KEt
Post #3 31 May 2006, 18:52
ludzie czy wy wiecie kim jest paladyn ??

poza tym nic nie wiaodmo o samym bohaterze , zemsta? ludzie wymyslcie cos innego, wogole zero opisu tego co sie z nim dzialo, eh

WAZNIEJSZE OD TEGO CO SIE WYDARZYLO , HISTORII JEST TO KIM JEST POSTAC, NAPISZCIE TAK HISTORIE , OPOWIADANIE NIE WIEM NAWET 10 ZDAN NA KRZYZ ALE ZEBYM PO PRZECZYTANIU WIEDZIALA Z JAKA POSTACI MAM DO CZYNIENIA I MOGLA SAMA O NIEJ PARE ZDAN POWIEDZIEC

to co napisales daje mi dobitnie swiadomosc , ze nie masz zielonego pojecia kim bedzie twoja postac, napisales cos, ale jej nie ma ona nie zyje , jest martwa , to tylko slowa

czekam na poprawe
Post #4 31 May 2006, 19:16
Chciałem to poprawić, ale chyba nawet nie mam po co... nawet nie moge sie z ircem polaczyc :/ robie wszystko co tam pisze i nic........
KEt
Post #5 31 May 2006, 19:25
to zapraszam na gg co za problem

popraw 😐
Post #6 31 May 2006, 20:37
1. znowu ludz paladyn jestem na NIE!
2. napisalem moja 1 historie podobnie tyle ze na mnie napadli ludzie 😀
3. jesli chcial zemsty to nie mogl byc paladynem to nielogiczne 😀
4. PrOpOzYCJa moze zagrasz horda:D
Post #7 31 May 2006, 20:51
W tym opowiadaniu jest tyle błędów logicznych, że to po prostu tragedia. Jestem zbyt zmęczony żeby je wypisywać. W skrócie 🙂 << nie lubie tej emotki :/
Post #8 01 Jun 2006, 11:30
dobra, postaram sie to poprawic, w sumie to nie jestem dobry z opowiadan itp. ale postaram sie cos sklecic
Post #9 01 Jun 2006, 11:50
powiem tak -ciekawe czy czytales rega tam jest napisaneze niema sensu pisactakich bzdetow ..... opoiwes chmm n u d n a i klasyczna
Post #10 01 Jun 2006, 12:28
Jak nie umiesz pisać opowiadań to po co będziesz nas katował kolejnym gniotem? Nie pisz opowiadania, bo to nie konkurs pisarski. Napisz opis postaci.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026