📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Szukam filmików WoWa na poważnie
« Wróć do forum  •  14 post(ów) w temacie 1 2
KEt
Post #11 03 Jun 2006, 08:41
QUOTE(rastakol @ Jun 3 2006, 08:58 AM)
ehh Raven to byl jednym z pierwszych gmow, dobrym grafikiem, do dzis mam tapetke ktora byla robiona specjalnie dla Ket 😛... hehe haha hehe heh Ket nie wiem co ci sie w niej nie podoba 😀... pozatym scenariusz juz masz... historia MW czego chciec wiecej, a jak nie czytales ojoj... 😮 ja pamietam jak byla oficjalnie wyglaszana, siedzielismy wtedy z Blackravenem i obgadywalismy plan zaatakowania wsposluchaczy... i dostalismy po kosciach 😀, a potem ciamajda ciagnol biedna Ket za nogawki, ale tego to juz chyba tylko jednostki nieliczne pamietaja a szkoda piekne to czasy byly ^^
[right][snapback]17119[/snapback][/right]

przestan bo sie poplacze ;( , ma ktos ten obrazek co przerobil Raven ? postac Leith cosmy probowali do komiksu robic eh taki fajny byl ( hm Fel ta tapeta byla oblesna 😀 )
a tak poza tym, kto jak oddac klimat tego wydarzenia , kiedy sie na nim nie bylo , naszczesscie paru starych jest i pamieta 😛 a ja skore wygarbuje jak sprobojecie to zrobic przy DarkPortal ( cale wydarzenie bylo robione przy wejsciu do ZulGurub i tam w zamysle mialo sie wszystko dziac )
Post #12 03 Jun 2006, 08:52
Powoli widze ze jezeli niewroci tamta ekipa to ten serv niebedzie zyc tylko " hmm wegetowavc " bo to co juz przeszlo przez ten serv bedzie w pamieci kilku osob a reszta niema pojecia o co chodzi . No ja nie wiem ale sie domyslam , a najgorsze jest to ze ludzie czesto poprostu znikaja .........

a co do filmu to nie ma na co czekac 😀 ylko trza juz role obiwrac

p s

maly off top soe wdarl

sie *
Post #13 03 Jun 2006, 11:30
ja moge zmontowac:D
Post #14 03 Jun 2006, 12:05
to może jakiś konkretny scenariusz, żeby role obierać? 😊 taki na szeroką skalę, już z kwestiami etc?

bo z historii powstania MW najtrudniejszym elementem będzie wprowadzenie samej "bramy". z aktorów powinni być Elf, Krasnolud, Ork i Nieumarły. Dodatkowo wielka czwórka czyli Raven & Adonath i Lich & Leith. myślę że dałoby się to odpowiednio zgrać 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026