|
Post #1
03 Jun 2006, 17:07
W niedziele ,tj 4.06 na arenie Gurubashi zostana rozegrane zawody , w programie
WALKI : zapasnicze na kije na rozdzki miedzy przestawicielami tej samej klasy grupowe ( 3vs3, 4vs4 ) oraz inne to co tak naprawde wydarzy sie na arenie zalezy od tego ile osob i kto sie zglosi, osadzimy na miejscu przed zgloszeniem sie jutro na zawody prosze zapoznac sie z regulamin walk oraz z regulaminem eventow zgloszenia bede przyjmowac jutro od godziny 18.45 - 19 ( po tej godzinie zaczynamy zawody, zgloszen juz nie przyjmuje ) Zawody poprowadza : KEt i Tomo |
|
Post #2
05 Jun 2006, 19:32
Jak zapowiadalimy , taktez sie stalo, z malym poslizgiem bo mistrz niestety nie przybyl na czas ( daleka droga z dalekiego kraju ) , co to za miejsce, wiedza nieliczni....
Przybyl Zuggosh... ork, silny i potezny, poczal wzywac wojownikow Zglosili sie Percevall , Lucius, Boron, Asabelle , Seyun, Nuzifax , Harti, Kherbal i ZulKemen ![]() PIERWSI WEZWANI DO WALKI : NUZIFAX , zlodziej RAFFAS, wojownik ![]() Walka byla dluga i zacieta, sprytny zlodziejaszek nie dal sie zlabac silniejszemu od niego wojownikowi, ktory w koncu zmeczony gonitwom za Nuzifaxem polegl. Obu nalezy sie wielki szacunek, gdyz zacni z nich wojownicy NASTEPNIE ZOSTALI WEZWANI : HARTI , wojownik PERCEVALL , palladyn ![]() Ta walka w przeciwienstwie do poprzedniej, toczyla sie juz w zwarciu. Wojownik hordy na poczatku okazal sie slabszy od dzielnego palladyna. Jednak niespodziewanie pod koniec walki ten opadl z sil i ostatecznie wygral Harti. NA TRZECIA WALKE ZUGGOSH WEZWAL: BORONA , paladyna LUCIUSA, paladyna Oto walka miedzy dwoma rownie silnymi wojownikami. Wezwani ,zgodzili sie zmierzyc i osadzic, ktory jest z nich lepszy. Wygral Boron, mimo nieznaczej przewagi doswiadczenia Luciusa, jednak zapewne zwyciezyl spryt, a moze zwyciezca mial wieksza przychylnosc swojego boga? OSTATNIA CZWARTA WALKA Rozegrala sie miedzy : PERCEVALLEM , palladynem ZULKEMENEM, magiem ![]() Od samego poczatku, mag sprawial wrazenie pewnego siebie i ... zyskal nieznaczna przewage nad palladynem. Jednak popelnil szereg bledow, pozostajac zbyt dlugo w miejscu, z czego skorzystal Percevall. Walka skonczyla sie jego zwyciestwem. NA POLE WALKI MIMO DOPIERO NIELICZNYCH DNI SPEDZONYCH W SWIECIE MROCZNYCH WROT PRZYBYL KHERBAL, warlock jako, ze nie bylo dla niego, zadnego wojownika, z ktorym moglby sie zmierzyc, Zuggosh wyzwal go na piesci, w magiczny sposob obnizajac swoje zdolnosci bojowe do tych odpowiadajacych warlockowi. ![]() Wojownikom nie bylo dosyc potyczek, ktore stoczyli. Na arenie niespodziwanie pojawil sie wojownik Seyun, wyzywajac wszystkich obecnych do walki z nim. ![]() ![]() ![]() polegl jednak, zbyt wielu bylo wojownikow, zbyt silnych. Pokonal wielu z nich. Rady nie dali Kherbal, Asabelle, ZulKemen, Percevall, Harti. Duzo nie brakowalo, a zycie stracil by najdzielniejszy Nuzifax, Boron za to calkiem sprytnie przez cala walke biegal na okolo walczacych, jednak co w ten sposob osiagnal? Tak oto wygladal tenze turniej walki. Czekamy na kolejny, moze tym razem zawita do nas ktos inny, albo mistrz Zuggosh wroci, aby ponowic swoje wyzwania na jalowej ziemi. |
|
Post #3
05 Jun 2006, 19:37
Od nielicznych dni, słaby ale sie zgłosiłem:) A później to jakiś pech był że zginąłem pierwszy:/
|
|
Post #4
05 Jun 2006, 21:04
zabawa fajna, szkoda ze tak malo przeciwnikow 😢
ps. heh... QUOTE Duzo nie brakowalo, a zycie stracil by najdzielniejszy Nuzifax niezabral mi nawet 20% hp 😉 |
|
Post #5
06 Jun 2006, 03:17
QUOTE(Nuzifax @ Jun 5 2006, 10:04 PM) zabawa fajna, szkoda ze tak malo przeciwnikow 😢 ps. heh... niezabral mi nawet 20% hp 😉 [right][snapback]17212[/snapback][/right] jak ci pokaze 20%hp to wyladujesz gdzies na granicy morza, a ziemi ktorej nie ma i bedziesz blagal o litosc 😐 |
|
Post #6
06 Jun 2006, 06:09
Ja miałem być, prawdopodobnie przekazali, że się spóźnię, ale będę. Ale mam małego wała i do piątku chyba mnie na WoWie nie zobaczycie. Straciłem piękne zawody 😠 😛
|
|
Post #7
06 Jun 2006, 13:53
A ja sie niezgadzam z relacja z walki hartiego!! Od poczatku mial przewage a ten zacny paladyn praktycznie nic mu nie zrobil!!!!!
|
|
Post #8
06 Jun 2006, 17:02
hehe fajnie bylo ale chcialem pobic sie z lociusem ale nie wiem dlaczego nie podial wyzwania
PS nie moglem pokonac percevalla bo mial za duzy lvl (ok 60) 😛 |
|
Post #9
06 Jun 2006, 17:16
a co to jest LV ? miales chyba na mysli ze byl bardziej doswiadczony od ciebie, jednak mylisz sie nie tak bardzo
|
|
Post #10
06 Jun 2006, 19:25
QUOTE Boron za to calkiem sprytnie przez cala walke biegal na okolo walczacych, jednak co w ten sposob osiagnal? Hehe coś mało spostrzegawcza byłaś Ket troszke czarowałem biegając wokół tłumu i co jakiś czas wbiegałem 2 wymierzałem dwa ciosy w Seyuna i wybiegałem... taka taktyka 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |