📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia postaci Datrex - Wędrowiec po świecie
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 04 Jun 2006, 17:52
Wiec nazywam sie Datrex .
Wiele osob mnie zna w tym świecie .
Często podróżuje po świecie . Czesciej sam , lecz czasem w grupie .

Często zapuszczam sie w tereny zamieszkane przez ludzi , lub inne istoty z Przymierza .
Jednak ja nie odczuwam , a bynajmniej staram sie nie odczuwać piętna wojny w naszym świecie . Pewnego razu przywędrowałem do krainy ludzi niedaleko Stormwind .
Spotkałem tam Człowieka .. Wyciągną on miecz . Jednak ja powoli połozylem topór na ziemi i pokazałem ze jestem pokojowo nastawiony . Człowiek sie wachal lecz po paru sekundach rozejrzał sie i zawołał dwóch kolegów . Stali i patrzyli sie na mnie . J a usiadłem i starałem sie im powiedziec ze jestem spokojny i oni tez powinni tacy być .
Często staram sie rozmawiać z bestiami w dziczy , to w niej spędzam wiele czasu i uczę sie porozumiewania bez słów , lecz za pomocą myśli . Wyczułem u nich strach i adrelenine . Polozylem na ziemi swoja strzelbę .. a oni swoje miecze . To mnie zdziwiło .
Pokazałem im kartkę z narysowanym orkiem i człowiekiem opierających sie po d ramie , oraz przekreślony topór i miecz . O dziwo uśmiechnęli sie i zaprowadzili do siebie do domu . Dali posiłek ... pokazałem im mapę i starałem sie pokazać ze jestem łowcą ... zrozumieli chyba wędrowiec , bo pokazywali plecak i laskę ( co w tym stylu ) .. no ale nic , dobre i to . Po czasie zaniepokojone zapukały straże .. ludzie tak źli z opowieści , nie wydali mnie lecz pokazali tylne wyjście . Ta dosyć prosa historia nauczyła mnie ze to co słyszałem o ludziach i całym przymierzu nie tyczy sie wszystkich .
Wyruszyłem dalej ale ni e o to chodzi
Często spotykałem juz Przymierze a szczególnie ludzi
komunikowałem sie z nimi coraz lepiej .... Dzięki temu często ocaliłem życie .
Wielu bohaterów rozumiało mnie a bynajmniej tak mi sie zdawało , i pozwalali mi żyć na łonie natury ... lecz dawali znań bym opuścili ich tereny po pewnym czasie .
Nie dziwie sie , mogłem być niemile widzialny .
nauczyłem sie ze Agol to ich smiech troch to dziwne ale inność mnie nie bulwersuje .
Jestem pełen tolerancji jak i dla ludzi tak i dla trolli . Moi przyjaciele wiedza , ze staram sie niezabijac bohaterów . Z kilkoma nawet nawiązałem niezłe stosunki . Spotykaliśmy sie kilka razy .. i zawsze w spokoju .
Powoli zaczynam ich rozumień , jakieś podstawy , czesc na migi a czesc po słowach .. jednak widze ze oni mnie tez rozumieją .łatwo wypowiadam Podstawowe zwroty . Ni patrzą sie wtedy jak na wroga lecz widać w ich oczach ciekawosc .. czasem z orczym akcetem powiem zdanie takie jak " Ja byc ork w pokojowy cel i isc do przód nie robić zła " były to słowa na kartce które mi powtarzali ludzie gdy ich dobrze poznałem . Po czasie je wypowiadałem i starałem sie roumiec . Na migi ale z czasem zrozumiałem .
Następne podroze pokazały mi jak okazywać pokój i mowic słowa taki jak jedzenie picie , chcesz ? dać , wdziec , isc , stac . lubiec , przyjaciel . znam kilka podstawowych pojec jednak chce dalej poznawać .
Ciągle podroze pozwalaja mi sie doskonalić u medrcow ludzi , którzy w swym wieku starają sie zrozumieć a nie zabij .
Z jednym z ludzi prowadzę interesy i dogadujemy sie bardzo dobrze .... jego rozumiem niemal ze " świetnie " ja mu cos dam on mi ..... najczęściej to jakieś miejsca i sekrety . Moze kiedyś spotkam nauczyciela ktory nauczy mnie cos wiecej niż kilka zdan bo uwazam ze warto .

Poprawione ale nie w Wordzie ; ]
Post #2 04 Jun 2006, 18:59
Ty chyba próbujesz mnie sprowokować do tego żebym powiedział co o tym myślę. Nie rób tego - zabije Cię zderzenie z rzeczywistością 😐
Post #3 04 Jun 2006, 19:02
wiesz ty w ogóle co to Word? 😊
KEt
Post #4 05 Jun 2006, 03:24
Datrex a prosilam 😢 ( wklej to do worda i popraw eh bo przez bledy to czytac sie nie da i traci jakikolwiek urok ) 🙂
Post #5 05 Jun 2006, 03:35
Mowie ze pisalem to zarypany , dzisiaj poprawi na loozie

hmmm fakt jak teraz to czytam to widze ze sam poczatkej jak sie przeczyta to na Ruski idzie , ale przedtem tego niewidizalem - bylem naprawde zawalony

teraz robie edita - ale bez worda sam sprawdzam
Post #6 17 Jun 2006, 12:32
tak wiec bedzie cos z tego czy nie bo niezrozumialem 🙂

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026