|
Post #1
24 Jul 2005, 20:03
Ja mam pomysl na Pomocnika w pomaganiu expic niskim levelom bo narazie to wszyscy by potrzebowali taka pomoc procz adminow. Gralem wczesniej na Dark Side ( okropny serv nie polecam ) i tez malo kto pomugl wienc znam ten boll. Wienc chcialbym zostac takim pomocnikiem ktory by pomugl expic pcozatkujonycm i robil jakies konkursy w ktorych mozna by bylo wygrac jakies fajne itemki. Co wy na to?
|
|
Post #2
24 Jul 2005, 20:43
Hmm ... z jednej strony było by to niesprawiedliwe względem innych graczy .. w sumie to możesz stworzyć gildie która zajmowała by się pomocą nisko lvlowym graczom ... I zależy też od graczam ... może ktoś nie będzie chciał pomocy ... Pomysł można wg mnie zrealizować we własnym zakresie ... puki co wszystko jest dozwolone jako tako 😀:D :mrgreen: :twisted:
|
|
Post #3
24 Jul 2005, 20:54
No wiesz na moim bylym servie to ludzie zaczeli pomogac innym gdy potrzebowali expa po 50 lvlu jak nikt nie bendzie pomagac to nim to sie rozwinie to minie troche czasu :mrgreen: a pzoatym gracze moga sie zniechencic bez zadnej pomocy ( szczegulnie ci ktozy dopeiro zaczel igrac w WOWa i to ich pierwszy serv i nie ma kto im wytlumaczyc ) a pzoatym czy ja wiem czy takie nie sprawiedliwe...
|
|
Post #4
25 Jul 2005, 20:24
moim zdaniem jesli sie robi wszystkie questy od 1 lvla to samemu sie ładnie i szybko wyexpi , no a gracze nowi ktorzy nie wiedza niech sprawdza na kanale Generalnym czy ktos jest (tyle zeby to nie wygladało że ktos pyta a drugi odburknie pomagajmy sobie 😛P) [jakby ktos chcial wiedzieć jak do tego chata sie podlaczyc : Wciskamy Enter wpisujemy /1 i po spacji tekst który chcemy przekazać innym ] albo niech wejda do Social (wciskajac O) na dole znajdując zakładke "Who" i odswiezajac liste wybrać sobie jakaś osobe którą można spytać /lub chce spytać 😛 ,
No to chyba tyle 😛 . No i Good Luck 4 all 😛 |
|
Post #5
26 Jul 2005, 18:49
MOIM ZDANIE KAZDY POWINIEN SAM ZDOBYWAC LVL ,BO CO Z TEGO,ZE BEDZIE MIAŁ WYSOKI LVL JAK NIE BĘDZIE WIEDZIAŁ O CO CHODZI W TYM WSZYSTKIM .
TO NIC NIE ZMIENI. |
|
Post #6
27 Jul 2005, 05:52
Może ja sie wypowiem...
Pomysł absurdalny, jak chcesz pomagać innym to pomagaj, ale nie potrzebujesz do tego GM. Jak GMowie będą pomagać expić to zepsuje klimat gry, obniży morale itd. Jednemu być pomógł, a drugiemu nie. Pamiętam jak grałem kiedys na Arrowie. Najbardziej wpieniające było tam to, że GMowie sprzedawali graczom itemy i uczyli ich skilli nieprzeznaczonych dla tej klasy. Odpowiedź na twoje pytanie brzmi NIE. |
|
Post #7
27 Jul 2005, 05:55
A co do konkursów to będą organizowane już niedługo. Proszę o wyrozumiałość, zobaczcie ile mamy roboty. Szczególnie SGMowie...
|
|
Post #8
09 Aug 2005, 18:27
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |