|
Post #1
05 Jun 2006, 04:58
Wiec wize sze jest juz temat do przerabiania plikow .tga ----> do .jpg
sa to rozszerzenia od ktoych zalezy format plikow i jakos ...... mniejsza z tym Wiec w tamtym temacie juz wygasl link Toma a ja zassalem XnViev jakis co nieotwiera wogole .tga 😢 wiec prosze o pomoc i program musi byc darmowy albo dajcie odrazu klucz , jak nieznajdziecie to powiedzcie ja poszukam . |
|
Post #2
05 Jun 2006, 06:14
ACDSee
|
|
Post #3
05 Jun 2006, 12:03
QUOTE Wiec w tamtym temacie juz wygasl link Toma a ja zassalem XnViev jakis co nieotwiera wogole .tga sad.gif wiec prosze o pomoc i program musi byc darmowy albo dajcie odrazu klucz , jak nieznajdziecie to powiedzcie ja poszukam . Jak nie otwiera? |
|
Post #4
05 Jun 2006, 13:16
kiedys , ktorys z graczy MW ( nie pamietam ktory ) umiescil taki konwerter na naszej stronce, korzystam z niego do teraz i jestem wdzieczna
KONWERTER TGA TO JPG obsluga? rozpakuj archiwum do katalogu wowa ( tam gdzie sie screeny zapisuja ) /WoW/Screenshots/ uruchom program pokaze nam sie ilosc plikow do przekonwertowania, do wyboru dwie opcje : 1) jasnosc - osobiscie odznaczam, zbytnio rozjasnia zdjecia 2) delete orginal tga files - wiadomo, zaznaczenie opcji spowoduje wyrzcenie orginalnych plikow tga ( oczywscie ze tego chcemy 😊 ) banalne i proste w obsludze oraz szybkie 😊 |
|
Post #5
06 Jun 2006, 04:15
popieram - wytarczy nacisnac na ikone i potem jeden przycisk i gotowe 😀
e a s y ! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |