📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Opowieść o imprezie w Origrimarze
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
KEt
Post #1 05 Jun 2006, 13:32
Zawodow nie bylo, jakos sie chyba gospodarzowi nudzilo, bo ot tak po prostu wieczorem zaprosil wszystkich przed Origrimar na male piwo, pogadanki o niczym oraz tance oczywiscie, a jest o czym opowiadac.

Zaczelo sie niewinnie

user posted image

Po krotkim przedstawieniu sie, wypiciu paru glebszych....gdy swiat juz lekko sie rozmazywal a wszystko stawalo sie jakies bardziej rozowe

user posted image

Tance trwaly na calego, bez krepacji, kazdy odswietnie ubrany. Harti z LesTathem pokazywali nam swoj narodowy taniec.

user posted image

Wszyscy ustawili sie w rzadku i tanczyli dalej....

user posted image

jedzie ciuchcia....ciu ciu

user posted image

nie zabraklo tez kolorowych atrakcji, az w koncu wszyscy zmeczeni ....
Datrex oddalil sie, a za nim .... poszla Elvidien... Dawaj Datrex!!!

user posted image

Elvidien chyba za duzo wypila.... jej bekniecie wywolalo pozar....

user posted image

W koncu najbardziej wytrwali przeniesli sie do chaty obok... gdzie... na lozu legla Elvidien i... Harti... ciekawe co z tego bedzie ( pytanie gdzie Gildur ? )

user posted image

Jakby jej bylo malo dolaczyl do nich Datrex... to juz trojkacik i to z kim!!! Afera wisiala w powietrzu

user posted image

hmmm ida na calego

user posted image

Gildur? Elvidien chyba sie cos pokrecilo... ale co tam Harti nie przepusil takiej okazji, nie zeby na sile sama mu sie pchala i jeszcze ponaglala

user posted image

Koniec zabawy z Elfka, chyba otrzezwiala nieco...

user posted image

.... i ja tam bylam, krasnoludzkie piwo pilam....
Post #2 05 Jun 2006, 16:15
Oj działo się działo....podobno Hartiemu do teraz szumi w glowie:D:D

Jeśli dobrze slyszalem to dzisiaj turniej....jesli sie uda licze na jakies after party:D:D
Post #3 05 Jun 2006, 16:28
EE noKEt ona nie bekla tzlko jej tak dobrye ze mna bylo 😀
KEt
Post #4 05 Jun 2006, 18:47
tylko ja robilam zdjecia? nie wierze!!!!! dawac leniuchy
Post #5 05 Jun 2006, 18:59
kurcye ket ja mam y tego jakies 50 screenow a wsumie okolo 20 giga y tego servw qu a 😀 ale zaraz zdjecie tutaj powzucam a i sie zgazam z oba wiec co mam pisac 😀
Post #6 06 Jun 2006, 17:06
KET zdiecia to oni wzieli na pamiatke 😀 nie wiem nawet czy nie sprzedali jakiemus magazynowi 😛 moze do elfboya 😀 😀
KEt
Post #7 06 Jun 2006, 17:15
dawac to co zrobiliscie bo bede gryzdz i ciskac piorunami... a jak Leith dorwie ktoregos to osobiscie bedzie rzucac gwiazdeczkami....
Post #8 06 Jun 2006, 19:37
to ja dam same zdjecia ale nie opowiesc bo to juz jest i zrobi sie fturne

// edit by KEt

WTORNE

to gdzie te zdjecia? jak nie potrafisz wrzucic na forum to sie odezwij i na maila mi wyslesz

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026