|
Post #1
05 Jun 2006, 13:32
Zawodow nie bylo, jakos sie chyba gospodarzowi nudzilo, bo ot tak po prostu wieczorem zaprosil wszystkich przed Origrimar na male piwo, pogadanki o niczym oraz tance oczywiscie, a jest o czym opowiadac.
Zaczelo sie niewinnie ![]() Po krotkim przedstawieniu sie, wypiciu paru glebszych....gdy swiat juz lekko sie rozmazywal a wszystko stawalo sie jakies bardziej rozowe ![]() Tance trwaly na calego, bez krepacji, kazdy odswietnie ubrany. Harti z LesTathem pokazywali nam swoj narodowy taniec. ![]() Wszyscy ustawili sie w rzadku i tanczyli dalej.... ![]() jedzie ciuchcia....ciu ciu ![]() nie zabraklo tez kolorowych atrakcji, az w koncu wszyscy zmeczeni .... Datrex oddalil sie, a za nim .... poszla Elvidien... Dawaj Datrex!!! ![]() Elvidien chyba za duzo wypila.... jej bekniecie wywolalo pozar.... ![]() W koncu najbardziej wytrwali przeniesli sie do chaty obok... gdzie... na lozu legla Elvidien i... Harti... ciekawe co z tego bedzie ( pytanie gdzie Gildur ? ) ![]() Jakby jej bylo malo dolaczyl do nich Datrex... to juz trojkacik i to z kim!!! Afera wisiala w powietrzu ![]() hmmm ida na calego ![]() Gildur? Elvidien chyba sie cos pokrecilo... ale co tam Harti nie przepusil takiej okazji, nie zeby na sile sama mu sie pchala i jeszcze ponaglala ![]() Koniec zabawy z Elfka, chyba otrzezwiala nieco... ![]() .... i ja tam bylam, krasnoludzkie piwo pilam.... |
|
Post #2
05 Jun 2006, 16:15
Oj działo się działo....podobno Hartiemu do teraz szumi w glowie:D:D
Jeśli dobrze slyszalem to dzisiaj turniej....jesli sie uda licze na jakies after party:D:D |
|
Post #3
05 Jun 2006, 16:28
EE noKEt ona nie bekla tzlko jej tak dobrye ze mna bylo 😀
|
|
Post #4
05 Jun 2006, 18:47
tylko ja robilam zdjecia? nie wierze!!!!! dawac leniuchy
|
|
Post #5
05 Jun 2006, 18:59
kurcye ket ja mam y tego jakies 50 screenow a wsumie okolo 20 giga y tego servw qu a 😀 ale zaraz zdjecie tutaj powzucam a i sie zgazam z oba wiec co mam pisac 😀
|
|
Post #6
06 Jun 2006, 17:06
KET zdiecia to oni wzieli na pamiatke 😀 nie wiem nawet czy nie sprzedali jakiemus magazynowi 😛 moze do elfboya 😀 😀
|
|
Post #7
06 Jun 2006, 17:15
dawac to co zrobiliscie bo bede gryzdz i ciskac piorunami... a jak Leith dorwie ktoregos to osobiscie bedzie rzucac gwiazdeczkami....
|
|
Post #8
06 Jun 2006, 19:37
to ja dam same zdjecia ale nie opowiesc bo to juz jest i zrobi sie fturne
// edit by KEt WTORNE to gdzie te zdjecia? jak nie potrafisz wrzucic na forum to sie odezwij i na maila mi wyslesz |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |