📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Opis postaci Sereny - Mag
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
pio707
Post #1 09 Jun 2006, 12:02
Imie:Serena
Wzrost:180cm
Kolor oczu:Głęboki niebieski
Waga:kobiet nie pyta się o wage
Kolor włosów:rudawo złote
Rasa:człowiek
Klasa:mag

Kiedyś dawno temu przed narodzinami Sereny istniały 2 rodzaje magii.
Magia właściwa i dopiero raczkująca magia zwana inaczej nauką. Ta pierwsza była powszechnie znana ale w tym czasie obawiano się że może być użyta w złych celach. To wtedy rozwineła się nauka. Powstało słowo pisane,narzędzia z żelaza itp.Lecz najbardziej ludzi interesowała sztuka przenoszenia się z jednego miejsca do drugiego i przepowiadanie przyszłości. Kiedy zostało to już opanowane pojawiła się najbardziej uwielbiana perzepowiednia że na świecie pojawi się mag który będie umiałkażdą dziedzine magii.
Dotyczyła ona dziewczynki która urodzi się kiedy słońce zapłonie jasnym światłem
a wszyscy ludzie będą żyli przez 20 lat w dostatku. Tak zaczeła się nowa era. ...
KEt
Post #2 09 Jun 2006, 12:39
to zart? prawda? 😳
pio707
Post #3 09 Jun 2006, 12:42
o co ci chodzi?? jestem teraz w kawejce jak wruce do domu napisze dłuższe opowiadanie. Tak będzie ci pasować??
Post #4 09 Jun 2006, 12:43
Wow! Ale jajca! Ktoś pomylił święta, bo prima aprylis już było. Teraz chyba Boże Ciało się zbliża...

A tak serio - najpierw poczytaj regulamin, potem się z tym prześpij, potem dwa razy pomyśl, dopiero usiądź do klawiatury, zrób wstepny zarys historii. Znów się z tym prześpij, rano wypij mocnej kawki, zjedz maslaną bułeczkę i rozbuduj szkic do rozmiarów opowiadania. Potem daj to do przeczytania rodzicom/dziewczynie/kolegom/koleżankom/chłopakowi niepotrzebne skreślić, po usłyszeniu opinii, najlepiej pozytywnej, zamieść na forum.

A jak to też nie pomoże, to ja już nie wiem, jaki cud musiałby stac się jawą byś otrzymał konto...

@up
To było poczekać i nie zamieszczać. I troche grzeczniej do kobiet, łaskawco. Stosuj się do instrukcji powyżej, może masz jeszcze szansę na konto.
pio707
Post #5 09 Jun 2006, 12:52
Gdzie ta instrukcja. to ją przeczytam.
pio707
Post #6 09 Jun 2006, 13:05
dobra już znalazłem

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026