|
Post #11
12 Jun 2006, 14:32
QUOTE(pustelnik @ Jun 9 2006, 06:07 PM) Imię: Moryn Płeć: mężczyzna Wiek: 30 lat Wzrost: 98 cm Waga: 30 kg Rasa: gnom z wielkim Klasa: mag Moryn był mężczyzną pochodzącym z bogatej rodziny. Wiódł dostatnie i spokojne życie, do pewnego czasu. Pewnego słonecznego dnia, gdy wracał z lasu zobaczył dym unoszącym się nad miejscem w którym znajdowała się jego wioska. Rzucił drewno, którego zbieranie zajęło wiele godzin czasu i szybko pobiegł do wioski. Na miejscu okazało się, że cala jego wioska została spalona. Po zobaczeniu okolicy wywnioskował, iż toczyła się tam krwawa walka. Wszedł do swego domu i zobaczył ciała swoich bliskich. Postanowił wejść do domowej skrytki w której chowali złoto, zobaczył tam ciężko rannego ojca. -Ojcze co się stało?!?! -Bawiłem się zapałkami, ale ogień był za duży i nie opanowałem go. -Jak to? -Muszę ci coś wyznać. W twoich żyłach płynie krew maga i twoja matka daje dupy za talerz zupy. -Dlaczego tak późno mi to wyjaśniasz? -Teraz nadszedł odpowiedni czas, abyś poznał tajniki magii. Mój czas nadszedł końca. Udaj się do Fuhrera. On nauczy cie kopać z pół obrotu z prawej piętki w lewe oko. Twoja nauka będzie trwała wiele lat. -Dlaczego tak długo? -Musisz być cierpliwy z wiedzą magiczna trzeba zapoznawać się stopniowo. Gdy Fuhrer stwierdzi, iż jesteś gotów pokaże ci Mroczne Wrota tam będziesz mógł pogłębiać swoją wiedze. Ojciec wyzionął ducha, a Moryn ruszył w drogę. Moryn jest niskim mężczyzną o siwych włosach (na głowie i pale) i wyrazistych rysach twarzy. Ma wielkiego chuja i lubi jebać się. Nos ma jak Pinokio na 0,5 m. Cholernie jest zarośniety i w szczególności śmierdzi ( nie mył się z rok) Jest mężczyzną o ciemnej karnacji -czarnuch . Nie należy do osób umięśnionych po prosty ciota Jest osobą łagodną, zawzięcie dążącą do celu(sex). Starający się omijać konflikty lecz, gdy przychodzi potrzeba potrafi pokazać pazury wypierdolić z czajnika i wypiąć dupe na której znajduje się dużo włosów. Wiele razy nie potrafi wytrzeć se dobrze dupy. KONIEC [right][snapback]17317[/snapback][/right] Ten tekst to kpina! Wulgaryzmy, wyrażenia, kopanie z pół obrotu. 🙂 Albo przynajmniej usunąć ten temat. |
|
Post #12
12 Jun 2006, 15:02
Co to ma być. Wogóle nie czaisz klimatu. Co to za jęzor??? 🙂
|
|
Post #13
12 Jun 2006, 15:07
jak sie w kanale urodziłeś to jak masz byc nowoczesny co??
|
|
Post #14
12 Jun 2006, 15:09
ojciec miał drewnianego chuja i tak szybko czepał, że się wioska zpaliła rozumiesz?
|
|
Post #15
12 Jun 2006, 15:09
jak iskra poszła to ino raz
|
|
Post #16
12 Jun 2006, 20:00
zacytuję REGULAMIN...
złamałeś cały artykuł nr 4 QUOTE Art. 4. § 1. Wymagamy zachowania na poziomie. § 2. Zabrania się zarówno na forum jak i w grze używania słów urażających czyjąś godność. § 3. Odgrywanie postaci na serwerze nie zwalnia z odpowiedniego zachowania się, nawet, jeżeli ma być to „typowy” krasnolud czy niewychowana postać, albo takie są założenia Bractwa. za to chyba należy się BANan... a nie podoba się to na funservy expić! |
|
Post #17
12 Jun 2006, 20:10
wal sie na mózg
wylisz se pachy |
|
Post #18
12 Jun 2006, 20:12
Oj, pustelniku, nie spodziewałem się, że dasz się doprowadzić do takiego stanu.
Aaaa miaaaałoo, być tak pięeknie... W sumie kilka poprawek i byś sobie pograł, a tu mamy klopsik. ...szkoda. Ale już chyba za późno żeby się zreflektować. @up Troszkę kultury, panowie! To wcale nie takie trudne, zachować ładny język, nawet w najbardziej stresujacej sytuacji. Są inne, równie skuteczne co ordynarne obelgi słowa, a przede wszystkim nie grozi za nie ban(an)... |
|
Post #19
12 Jun 2006, 20:19
...
normalnie... super |
|
Post #20
12 Jun 2006, 20:47
Dlaczego ta historia jeszcze funkcjonuje... moj apierwsz"okaleczenie fantazu':D zostala usunieta w 5 min 😀 chba ze to jkis przyklad dla innych jak bardzio mona cos schszanic...😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |