|
Post #1
10 Jun 2006, 15:12
Wiec tak , z dniem dzisiajszym odchodzi nasz Lider Zulkemen
i tak od dluzszego czasu gildia zmieniala sie w stek klamst ryba psuje sie od glowy a panstwo od gory brak zdecydoanej wladzy - nasz blad z dniem dzisiajszym to sie zmieni Chociaz z tego co wiem w innych gildiach tez nie jest tak jak powinno odszedl Gild Lider ZulKemen Ja Datrex jako skryba obejmuje jego obowiazki i minuje sie Dyktatorem a na czas nieokreslony bedzie moje obowiazki sprawowal Harti . Gdy obejme stanowisko Dyktatora zostaniecie powiadomieni Zdobylem przychylnosc osob liczacych sie najbardziej w gildii wszelkie opory beda tlumione stan awaryjny ( ten co jest teraz ) bedzie trwac puki nie dostane statusu Gild Lidera Narazie i tak sprawuje wladze absolutna beda Zminay Zbudujemy Imperium bedzie ono oparte na bulu i niewoli na wszytkim co najgorsze po to by po miesiacu spominac te czasy pelne oddania wladzy oddania dla barci i wdziec jak kwitnie potega naszego imperium ! bracia ku chwale za nowego Dyktatora , ZA HORDE !! przymierze prosimy o niewtracanie sie w Sprawy Hordy nie wasz intres ! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |