|
Post #1
12 Jun 2006, 11:31
a zatem mam kilka pytan:
1:Czy działają na tym servie War Mounty ? dostaje się je za range honoru Commander u Alliance a u Hordy niewiem jaka jest 😂 2:Do kogo mam ogólnie pisać prośbe o konto 😊 bo jestem tutaj pierwszy czy drugi raz i niewiem 😊 3:Czy server jest na tyle kilmatyczny że za słowa typu Siema albo *** wsadza się odrazu do Jaila typa 😛 4:Ile musze czekać na potwierdzenie aktywacji konta ? 😐 A tak na marginesie to witam ALL 😊 Dodatkowe pytanie: CZY CZITERZY SĄ POTĘPIANI NA TYM SERVIE ?! 🙂 Zapomniałem się spytać jeszcze gdzie mam wysyłać podanie no i jakie Battlegroundy działają ? |
|
Post #2
12 Jun 2006, 11:42
1. nie wiem 😀
2. przeczytaj regulamin to podstawa potem napisz historie swojej postaci, konta zaklada KEt 😛 3. Jesli spotkasz kogos w grze to tak, a jesli rozmawimy np na occ. wispie lub innym kanale to normalnie 😊 4. Historia poprawka <ewntualnie> konto dostaniesz jak KEt bedzie miala czas:) 5.tak za czity mozesz dostac: 🙂 🙂 🙂 POWODZENIA 😀 gram nie dlugo ale jest git:D |
|
Post #3
12 Jun 2006, 13:48
QUOTE(pustelnik) nie pisz opowiadania wypiedol kopa z pół obrotu i po sprawie o tak, a później bedziesz bardzo długo spadał w Bardzo Antypatyczną Nicość zwaną pokrótce BAN'em 😀 (z cheaterami dzieje się to samo) a tak na serio to polecam przeczytanie REGULAMINU A przejrzenie innych REGULAMINÓW I PORADNIKÓW powinno Ci wszystko ostatecznie wyjaśnić. W razie czego pisz, pomożemy 😉 P.S. odnośnie tej 3-ki to najlepiej załóż własny kanał do rozmów żeby przypadkiem nikogo nie denerwować (procedura zakładania jest gdzieś w poradnikach opisana). osobiście używam dwóch prywatnych, a do tego occ i bazaru- sprawdza się perfekcyjnie 😀 |
|
Post #4
12 Jun 2006, 16:48
Ja mam pytanko dotyczące BG otóż jakie BG działają ? bo zwykle arathi Basin i Warsong Gulch nie działają może mnie ktoś obczaić ? 🤔
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |