|
Post #1
12 Jun 2006, 15:41
Wiec na zebraniu gildii ( opialem w innym temacie ) wparowala Lena , odziwo zabila kilku , ale bylo jej malo i z tego co wiem zabila ponoc 6 razy kogos .
Hmm ja zginolem , wzielem ducha szedlem zeby leciec - Krzyczalem zeby ci co zgineli uciekli do crros przez gryfy ale mialem po drodze dc - c z y l i niegram no nie potem wchodze do gry i ide do gryfow odrazu i czyam ze lena zabija wszystkich po kilka razy hmm nie nospoko ! proponuje B A N A N Y ! B O N I E O D T E G O J E S T R E G Z E B Y G O L A M A C |
|
Post #2
12 Jun 2006, 15:52
Kiedy wpadłem do Orgi zaatakowałem wroga a ci co zgineli powini opusici ten teren.
I to nie ja zabijalem kogos 6 razy tylko to on mnie atakowal a ja się bronilem. Na poczatku w sprawie Torgusa interweniowal Versus ale nic niezrobil a on mnie dalej atakowal. I nie czuje się winny może kogos 2 razy zabilem ale przypadkiem. |
|
Post #3
12 Jun 2006, 15:58
he he niema winnych jak zwykle .
to powiedz kto Cieile razy zaatakowal , albo kto wiecej niz raz zgina i atakowal |
|
Post #4
12 Jun 2006, 16:03
To czego bylem dzis swiadkiem ... normalnie NoooooooooooooooB Poooooower!!
i wy sie dziwice ze nikt nie chce grac na MW jak wchodz do gry stoi sobie powiecmy ork i nagle text na OCC: hmmm nudzi mi sie wiec zabije tralla, a jak bede miala jeszcze chwilke czasu i bedzie mi soie chcialo to kilne tez sylvanas... no ludzie ... a i oczywiscie co robi pierwsze to poluje na tego orka zaczajonego gdzies w budynku... <na poczatku mnie bawila obrona ogri przed Lena czy jak ona tam ma na 60 lvl lef warior ><ja aktualnie 28lvl warlook> ale co zaduzo to nie zdrowo ...wstyt... 0 przyjemnosci z grania wpadaa do miasta i zaczyna zayzynac wpierw 8 lvl potem 10 lvl potem zobaczy jakis 20 lvl i siecze ... stracilem normalknie chce na granie a gralem naet po 10h dziennie ...;/ |
|
Post #5
12 Jun 2006, 16:08
Torgus:Około 6 razy i za pierwszym razem ja zaatakowalem a reszte zwarc to on zaczynal.
Eshiva:2 zaczela 2 raz wspolnie z reszta. Harti:Ani razu. Datrex:1 raz i zmyl się. LesTath:2 razy ja na poczatku go zatakowalem o on mnie ze wszystkimi. Mah:Za pierwszym razem to go niechcialem zatakowac.Ale stalo się a potem mnie dobrowolnie atakowal. |
|
Post #6
12 Jun 2006, 16:19
Ten temat powinien być założony przez kogoś innego- tego, który to zdarzenie WIDZIAŁ, najlepiej żeby zrobił SCREENA i dopiero dokładnie opisał. Skąd wiesz, że Lena 6 razy kogoś zabiła? Powiedzieli ci? A skąd masz pewność, że mówią prawdę? Przecież mogą kłamać, poza tym dlaczego nie wyszli z OG?
Jeżeli ktoś złamał regulamin, to na pewno Horda, a co do Leny potrzeba screenów. Bo ja mam screeny, jak 2 razy mnie zabito, a zabili mnie ci, którzy już ZGINĘLI, poza tym nie walczyłem z nimi- nie zadałem ani jednego ciosu. Sprawa jest poważna więc proszę o same FAKTY. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |