|
Post #1
12 Jun 2006, 16:16
Imie: Matward
Rasa: Troll Klasa: Wojownik Wygląd: Oczy: Ciemne. Włosy: Biały Irokes. Sylwetka: Lekko umięśniona. Wzrost: 250cm Waga: ok, 80kg Charakter: Brutalny, porywczy, najpierw czyni później myśli, ma mało przyjaciół ale nigdy nie zostawia ich w potrzebie, nie boi się wyzwań, zawsze gotów do akcji. Historia: Pewngo dnia wraz z przyjaciółmi z armi, postanowilismy pujśc do karczmy "pod białom sową", ja oczywiście zamówiłem duże piwo, byłem tak zadowolony po wygranej z krasnoludami że stawiłem wszystkim kolejke. Po długich rozmowach o udanych bitwach zaproponowałem by jeszcze raz zabawic się z krasnludami. - Ależ Matward, powinniśmy zapytać się o pozwolenie naszego dowudcy.-odpowiedział najmłodszy z naszej kompani. - Po co się pytać jakiegoś dowudcy, napewno by nam pozwolił- odpowiedziałem. Więc wyruszylismy do głównego miasta krasnoludów. Ja oczywiście byłem na przodzie, a wszyscy inni w rządku stali za mną.Po cichutku zakradłem się do małego domku. Była tam cała rodzina krasnoludów.Wiec postanowiliśmy rozpocząć atak.Wkroczyłem pierwszy, krzyczac: -Za Horde. Ale niestety miałem pecha, domek do którego wkroczyłem był domem dowudcy strarzy krasnoludzkiej. Oczywiście miał magiczną broń i po pierwszym uderzeniu straciłem przytomność. Obudziłem sie przywiązany do pali, prubowałem się odwiazać a moje pruby poszł na marne. Krzyczłem rzeby mi ktos pomógł lecz nikt mnie nie słyszał bo moji koledzy dawno uciekli. Jeden z krasnoludzkich magów zaczoł wymawiać jakiś słowa dla mnie nie zrozumiałe, wkońcu nad przepaścią przy której był obok przywiązany pal otworzył się portal. Byłem wystraszony i gdy krasnoludzi przestali mówic jeden z nich do mnie przemówił: -Teraz za swój atak na obywatela naszego miasta zostaniesz wrzucony do "Mrocznych Wrót"do odchłani naszego świata...- po tych słowach wrzucili mnie do nich i ... |
|
Post #2
12 Jun 2006, 16:48
[center]TAK[/center]
[center]Do Worda[/center] Eh... Dyslektyk? Nic do nich nie mam, ale skoro wiecie, że macie taką wadę, to proszę, jeśli piszecie coś ważnego, oficjalnego, żeby nie sadzić byków, wklejcie to co macie napisać do Worda. Poprawicie wszystkie orty, a w dodatku czasami jakaś literówka się znajdzie i od razu ładniej będzie wyglądać opowiadanie, profesjonalniej. Samo opowiadanie niezłe, jakby nie te byki... Mam propozycję: daję ci "tak", ale wklej to opowiadanie do Worda i popraw błędy, edytując posta i napisz, że poprawiłeś. Wtedy sprawdzę jeszcze raz i masz moje "tak", wypisywanie błędów byłoby bez sensu, lepiej użyć Worda. |
|
Post #3
12 Jun 2006, 16:52
Poza tym, że "dowódca" pisze się przez "ó"... 😉
To średnie opowiadanie. Popraw je troszkę. Krasnoludy nie mieszkają w domkach, ich magowie nie przywiązują do pali, a trolle nie są aż tak naiwne. Horda potrzebuje ludzi, więc postaraj się! Zrób korektę, ładnie porozmawiaj z o regualminie, a dalej to już z górki... They want you! ... i Datrex też 😉 |
|
Post #4
12 Jun 2006, 20:02
naprawdę ciekawy pomysł... ja bym poprawił wyżej wspomniane elementy o domkach krasnoludów, magach no i troszeczkę zwiększył waleczność trolli. poza tym jest ok 😊
|
|
Post #5
12 Jun 2006, 20:15
co prawda nie napisałem jeszcze własnej historii, ale uważam że ta jest średnio ciekawa. W dodatku nie podoba mi się ten irokez w opisie, jaki troll ma irokeza????
😳 |
|
Post #6
12 Jun 2006, 21:53
prosze o wrzucenie tego bezsprzecznie do WORDa
Poza tym to jest jakies takie hmm kupy sie nie trzyma. Opijaliscie udana bitwe, po tym jakos szybko znalesliscie sie w obozie krasnoludow? Moze wiecej napisz o tym co sie dzialo w karczmie ( karczma i trolle mhmm ), pomysl dobry tylko, ze .... skad sie wziely te krasnoludy? gdzie one byly? tak co za rogiem mialy swoja karczme i oboz o 5min drogi od was? To tak na logike. Do poprawy. |
|
Post #7
13 Jun 2006, 19:43
Wybaczcie, ze to wygrzebuje. ALE ZMROZILO MNIE:
QUOTE TAK CO? Litosci! Pomijajac caly stek bledow interpunkcyjnych, gramatycznych, stylistycznych, ortograficznych, nie widze tu nic oprocz NDZNEJ lepianki zdan. I Wy chcecie to zaakceptowac? Tu nie ma historii, charakteru (prawie) tez... |
|
Post #8
13 Jun 2006, 20:02
Ma moje tak, ale tylko wtedy:
QUOTE Mam propozycję: daję ci "tak", ale wklej to opowiadanie do Worda i popraw błędy, edytując posta i napisz, że poprawiłeś. Wtedy sprawdzę jeszcze raz i masz moje "tak", wypisywanie błędów byłoby bez sensu, lepiej użyć Worda. 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |