📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na postawy graczy i brak zaangażowania w RP
« Wróć do forum  •  10 post(ów) w temacie
Post #1 12 Jun 2006, 19:08
Ludzie KUR*A to ZE macie konto to nie znaczy ze klimat sie konczy na opowiadaniu

PO TO JEST OPOWIADANIE ZEBYSCIE ODGRYWALI ( BYNAJMNIEJ TROCHE SWOJA POSTAC ) A NEI DZISIAJ KOLES MI MOWIL W OG PRZY 5 OSOBACH I GM
-NO SIANA NIEMAMY ... I TAKIE TEXTY
JAK JA BYM BYL GM ( MOZE I DOBRZE ZE NIE JESTEM AL NIE O TYM MOWA ) TO BYM W WALIL BANY NA TYDZIEN I POTEM BY WIEDZIAL O CO CHODZI A NIE DZI EPIEPRZYC I RYPAC WSZYSTKO LUDZIE TO NIE FUN SERV TYLKO R P G RRRR PPPP GGGG
Post #2 12 Jun 2006, 19:28
Ok. Ale z tego co widziałem to mugłbyś wyraźnie pisać. NIE pisz na caps look i nie przekręcaj liter, bo niekiedy nie umie tego przeczytać. Nie mów, że ci sie tak zdarzyło, bo 3 takie posty dziś napisałeś.
Post #3 12 Jun 2006, 19:42
Masz dziś zły dzień, prawda Datrex?

Tym razem jednak bezapelacyjnie przyznaję Ci rację. Ludzie - więcej klimatu, mniej OCC! I jak do kogoś zagadam, to nie mijajcie mnie łukiem jak kopy gówna, tylko odpowiedzcie na kulturalne "witam". MOB nie smród, nie ucieknie!

A co do opowiadań - one też mogłyby być znacznie lepsze! Nie wystarczy byle szmelc. Lepiej mieć kilkunastu naprawdę doborowych graczy, niż setki psujących klimat łajz!

HAWGH! Rzekłem!

BTW: Datrex, błagam (na kolanach!) - pisz normalnie!
Post #4 12 Jun 2006, 20:11
Draganor jezeli mowisz zeby ci odpowiadac na OCC witam a po co? Jezeli nie to poruszam co innego:
OCC jest do zglaszania bledow gry a takze by sie np cos zapytac a nie kazdy sie zali z nie ma na czary czy sie umawiaja zeby cos zabic.... Zrobcie se kanal /join Deblizm i tam o takich "gownach" gadajcie bo nie raz mozna przy was boki zrywac ( co nie KEt 😀) takze zastanowcie sie nie tylko nad kogos zachowaniem lecz tym bardziej na swoim

ps: Datrex
pisz staranniej i nie rob tyle spacji
Post #5 12 Jun 2006, 20:18
Nie, nie. Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło raczej o to, że osoby mijające mnie na trakcie lecą dalej, bez chocby skromnego witam w odpowiedzi na moje słowa.

Na OCC wchodzę jak mam problem, bo jestem nowy, nie po to, żeby sobie pobiadolić czy sie "witać"...

Trzymajmy klimat! O to w tym wszystkim chodzi!
Post #6 12 Jun 2006, 20:18
jaaa nieee mam , mam dzisiaj calkiem dobry chumor , napisalem 3 posty bo dzisiaj akurat trafily sie ( byly ) 3 wypadki . Ale pisze bo mnie to wnerwia jak ktos mi takie teksty pisze , a obok jest GM i nic 😛 a w dodatku ja mu daje znac zeby sie zamkna a ten Cze GM no i jak tu grac .....

nie blagac : P
Post #7 12 Jun 2006, 20:23
Ja tam stara,m sie jak moge odgrywam swoja postac nawet z koza odegralismy fajna scenk kiedy sie spotkalismy.
Eshiva zabila Thutheva przyjaciela nieumarlego kaplana... podobalo m sie 😀
wiec nie amam sobie nic do zarzucenia...

Ps: przestancie jechac datraxa <zały dzien kupa czasu planowania tworzenia gildi a tu jacys <...> robia wiazda na miast nie wkurwil bys sie...
Post #8 12 Jun 2006, 20:26
My nie jedziemy. Nie robiliśmy tego od początku. To raczej on zaczął temat o psuciu klimatu, a my mu przyznaliśmy rację.

To chyba dobrze, nie?

A co do humorku - to był taki żart. Kwestia tego, że czasem sa takie dni, kiedy wszystko się sypie. Nie należy się jednak poddawać!

Mówi się trudno i płynie się dalej, i płynie się dalej!
Post #9 12 Jun 2006, 20:42
optymista ok koniec skonczmy temat dzisiejszego dnia... zapomnijmy bo to nie potrzebne jest moze sie myle ale w pewnym sesie ludzi na serwie uwazam za rodzine ... moje zdanie ...
Post #10 12 Jun 2006, 20:46
Ha - jeden nawrócony! To już sukces 😉

Optymizm to po prostu dobrze pokierowany pesymizm...

...więc nakierowuję was.

Po co rozdrapywac rany? Nie lepiej zjeść wspólnie ciasteczko? (Ewentualnie wypic browara - opcja dla pełnoletnich).

Pops - cokolwiek podzielam twoje zdanie 😉

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026