📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Opis postaci Astorach - Mag z Northrendu
« Wróć do forum  •  12 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 12 Jun 2006, 19:08
Imię: Astorach
Wygląd zewnetrzny postaci: jest on ubrany w same clothy i staffa:)
Zachowania, które można dostrzec: jest on uczciwy i pomocny zawsze jest gotow na pojscie na bossa:)

Pewnego słonecznego dnia pewien chłop o imieniu Astorach zbierając drzewo w swojim lasku, dostrzegł maga walczacego ze smokiem wzial widły i pobjegł z odsieczą ponieważ mag ostatki sił.
Dzgnał pare razy tego smoka az wkoncu padl, mag podźękował mu za pomoc i obdarzył
go magiczna moca. Chłop wrocil do wioski na obiad nic nie wiedzac o swojej mocy.
Aż pewnego dnia zauwazył zmiany.
Na poczatku nie byly one az tak widoczne az wkoncu ktos z wioski zatakowal go(uderzyl z piesci) Astroach zrobil fireball i chlop zaczął płonąc. Mag nie wiedział co sie z nim dzieje, ludzie z wioski wypedzili go na mroźne krainy Northrend.
Mag nauczyl sie sam robic jedzenie itp., dlugimi godzinami trenowal swoje skille w magii.
Az pewnego dnia perfekcyjnie znal już czary i wyruszal w Świat Warcrafta dalcza częśc poznacie jak zrobicie mi konto na Mrocznych Wrotach:)

Prosze o wyrozumiałośc ponieważ to moj pierwszy opis postaci:)
Post #2 12 Jun 2006, 19:33
Chłopie, kpisz czy o drogę pytasz?

Do poprawy. Za całokształt.

- nie buźkom!
- nie stwierdzeniom typu "same clothe i stuffy"!
- nie tekstom "i wtedy rąbnął fireballem"!
- nie odstawianiu kaszany!
- nie kaczorom! Tak profilaktycznie...
Post #3 12 Jun 2006, 19:34
Popraw opis i historie jak mógł potężnego smoka zabić widłami. Magiem sie nie zostaje odrazu.
Post #4 12 Jun 2006, 19:44
No kurwa po to zeby pogra sobie w ta jebana gre musze robic takie opowiadanie chyba was pojebalo. Sory ze te slowa ale troche mnie ponioslo gram na servie tem reloaded i oni nie maja takich wymagan jak wy. Wiec przestancie czepiac sie takich szczegułów
Post #5 12 Jun 2006, 19:48
To zmień serwer na jeszcze inny. Bo my mamy TAKIE wymagania.

Moim zdaniem poprzedni post całkowicie cię dyskwalifikuje... Ale pożyjemy - zobaczymy. Wszystko w rączkach KEt.

A teraz żegnam mospana, bo nie zwykłem z chamami gawędzić...
KEt
Post #6 12 Jun 2006, 21:46

Wygląd zewnetrzny postaci: jest on ubrany w same clothy i staffa:)

czyli w co? kolor ? jak wyglada? wlosow nie ma a moze ma? jakiego sa koloru? jak wyglada ten kij ? prosty zagiety ? zwiniety? , cloth ? czyli co ? rozumiem ze rzeczy z materialu, wiec jak one wygladaja? zobacz moje pytania choc i tak nie wyczerpalam mozliwosci zajmuja wiecej niz twoj opis wygladu

Zachowania, które można dostrzec: jest on uczciwy i pomocny zawsze jest gotow na pojscie na bossa:)

bosko , posmiejemy sie razem jak bedziesz przed wilkiem uciekal

Pewnego słonecznego dnia pewien chłop o imieniu Astorach zbierając drzewo w swojim lasku, dostrzegł maga walczacego ze smokiem wzial widły i pobjegł z odsieczą ponieważ mag ostatki sił.

super, pewien wiochmen rzucil sie na pewnego smoka widzac pewnego maga, ktory nei widaomo co ostatki sil...

Dzgnał pare razy tego smoka az wkoncu padl, mag podźękował mu za pomoc i obdarzył go magiczna moca.

no wiec dzgnal widlami smoka? przebil sie przez smocza luske? brawo gratulacje z czego te widly? mithrilu ? thorium? i jeszcze mag go natchnal no super

Astroach zrobil fireball i chlop zaczął płonąc.

bosko a co to fireball? miales na mysli, ze wypuscil ognista kule tak?

Mag nauczyl sie sam robic jedzenie itp., dlugimi godzinami trenowal swoje skille w magii.

a moze umiejetnosci magiczne? ktore odkryl u siebie?

Az pewnego dnia perfekcyjnie znal już czary i wyruszal w Świat Warcrafta dalcza częśc poznacie jak zrobicie mi konto na Mrocznych Wrotach:)

no super perfekcjonista noooo takich nam trzeba , a tak sam sie wszystkiego nauczyl? to jakis geniusz, w sumie to na wstepie ja ci dam odrazu 60lv i boski ekwipunek bo po tym opisie na taki zaslugujesz
Swiat Warcrafta wiesz co my tu mamy Mroczne Wrota , a konta z takim opisem to nie dostaniesz

Dobra teraz kolego na powaznie. To co napisales nie jest opisem. To po prostu hmm pare zdan skleconych napredce , na odwal sie tak aby bylo. Czym jest klimat ? To to wszystko na co zwrocilam uwage, chociaz w sumie powinnam calosc zacytowac byloby szybciej.
Naprawde nie wiem jak ci to wytlumaczyc, musialbys po prostu poczytac inne opisy, moze bys zrozumial. Zapoznac sie z paroma ksiazkami fantasy, aby zrozumiec co chcemy od Ciebie.

Jezeli chesz sobie tak ot po prostu pograc , to od tego sa funserwery, tam mozesz robic i pisac co ci sie podoba. I bez wulgaryzmow prosze
Post #7 13 Jun 2006, 14:00
QUOTE(krzysiek)
No kurwa po to zeby pogra sobie w ta jebana gre musze robic takie opowiadanie chyba was pojebalo. Sory ze te slowa ale troche mnie ponioslo gram na servie tem reloaded i oni nie maja takich wymagan jak wy. Wiec przestancie czepiac sie takich szczegułów

odpowiem Ci w twoim języku (niech się GM-i ten jedyny raz nie czepiają, proszę 😊 miałem trudny dzień w szkole - odreagowuję)

no to kurwa żeby sobie w tę jebaną grę pograć wypierdalaj na swoje pokurwione funservery. jeśli ciebie pojebało i nie wiesz co to kurwa jest klimat, to wróć do podstawówki poczytaj zajebistego Sapka albo w ogóle wykurwistego Tolkiena, przyłóż się do gramatyki i dopiero wtedy będziemy gadać

a jesli nie pasuje, to zawsze masz ten swój "tem reloded". z łaski swojej nie opuszczaj go, oszczędź innych graczy
Post #8 13 Jun 2006, 14:37
Hehehhehehehehehehehehehehehehehe.... hehe 😛 😂 😂 😂 😂
OK... już mi przeszło. Nie czytałem tak dobrej historii od czasu setu wiszącego na ścianie u smoka w mieszkaniu 😀
Post #9 13 Jun 2006, 14:57
I wszystko jasne. Czy nasza zgodna odpowiedź brzmi "nie"?

Proszę jedynie o trochę konsekwencji tym razem.
Post #10 14 Jun 2006, 17:31
nie no ja juz koncze poprawiac gramatyke w mojej postaci i mysle ze wam podejdzie do gustu bardziej niz tych kilka kiepskich zdan zamieszczonych tutaj!;] ten opis to jedna wielka zenada... no coment

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026