|
Post #1
15 Jun 2006, 13:55
Brak danych...
|
|
Post #2
15 Jun 2006, 14:21
Wiec prosze aby i Lowca mogl dostc doswiadczenie
Takie wlasnie " specjalizacje " jaklowca czy WarLock niemaja szans z silniejszym wrogiem jak bez PEta ja nawet bym prosil by PEt dawal cale doswiadczenie Dziekuje szanonym GM za to ze jest , wrocil PEt trainer widzialem go w Grom Gole base no i prosze szanownych GM korzy moga szperac w skryptach to jest Pani KEt i Pan Temp aby ten PEt trainer cos mial , bo stoji ale nic nie sprzedaje ani nie uczy Wiec prosze |
|
Post #3
15 Jun 2006, 14:28
Zgadzam się Datrexem. Pet jest dla łowcy nieoceniona pomocą, bez niego nawet w obecnym stanie grałoby się znacznie trudniej. Jednak w tej chwili, miast przyjacielem, jest dla huntera zwykła ścianą, przeszkadzajką dla wroga.
Innymi słowy - momentalnie ginie i nie ma zbyt ciekawych umiejętności, zatrzymuje jednak pędzącego wroga na tyle skutecznie, bym mógł go zastrzelić. Szkoda tylko, że sam pet niemal nie zadaje obrażeń i ginie po 2 - 3 potyczkach... Znalazłem pet trainera w Iron Forge, jednak nie jest on w stanie niczego mnie nauczyć. Czy nie dałoby rady pozwolic łowcy na opanowanie choćby podstawowych umiejętności? A jeśli nie, to niech chociaż cały exp peta przechodzi na mnie, bo jemu to i tak nie na zawiele się przyda... Miłoby było, jakby ktoś sie nad tym zastanowił 😉 |
|
Post #4
15 Jun 2006, 14:45
brak danych...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |