|
Post #1
15 Jun 2006, 22:08
AmonRe,shaman,troll
lysy duze kly wredna twarz Po dlugiej przerwie w wojnie z aliantami powracam ponownie,po pokonaniu aot i wielu innych staje kolejny raz przeciw silom dobra,jednak w poprzedniej wojnie odnioslem rany a slyszalem wiele o walecznych aliantach,bede trenowac ile tylko sil mi starczy aby znowu stac na czele armii hordy w wojnie o wszystko... |
|
Post #2
16 Jun 2006, 03:22
Chyba żartujesz...... To nie przypomina opowieści pod żadnym względem. Jest krótkie i bez sensu. Weź się wysil i napisz więcej. Duuuzo wiecej.
P.S. " Stać na czele armii Hordy"??? Co ty jakiś król jesteś ??? Na pewno nie mój. |
|
Post #3
16 Jun 2006, 06:27
No dobra, ostatnio stałem się bardziej tolerancyjny przy komentowaniu zgłoszeń. Po prostu potrzebujemy graczy, szczególnie Horda...
Ale nie stałem się bardziej naiwny. To nawet z grubsza nie przypomina opisu, raczej jakiś rzewny kawałek napisany na papierze toaletowym w czasie załatwiania potrzeb fizjologicznych. Masz jeszcze czas aby to poprawić. No chyba, że brakuje ci umiejętności... |
|
Post #4
16 Jun 2006, 10:08
[center]NIE[/center]
Nie wiem czy ty to pisałeś jako historię czy kpinę? W dodatku błedów (literówek i ortograficznych) jest w tym tekście 8, a sam przyznasz, że jest króciutki? Napisz coś nowego. |
|
Post #5
16 Jun 2006, 10:26
eh... zobacz na forum---> postacie i zobacz jak to mniej więcej powinno wyglądać...zapoznaj się z regulaminem... i napisz cos ... lepszego...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |