📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problem z toporem - wymaganie poziomu 50
« Wróć do forum  •  16 post(ów) w temacie 1 2
KEt
Post #11 16 Jun 2006, 13:58
naprawde jak chcecie fun serwer to nie tu , a jak chcecie miec burdel i 90% niedzialajacych gowien , wszystkie przedmioty bez levelow ( po to sa kuzwa ograniczenia zeby dupek na 10 levelu nie latal z zza duzym na siebie toporem )

to ja mam gdzies na dysku komletny repack na patcha 1.5 , posmiejemy sie razem
Post #12 16 Jun 2006, 16:23
Te zmiany są w porządku! Nawet są potrzbne. Jest tylko jedno ale- zaraz po resecie, albo zaraz przed.
Post #13 16 Jun 2006, 16:26
hm, wkoncu aby byc bohaterem 3eba sie nieco natrudzic, arturowi sie zfuxiło bo mu tak przepowiedzieli... tutaj tez są przepowiednie, nikt tylko na nie nie trafil nie wymyslil... a ograniczenie jest zasadne... sami napewno tak sadzicie... idzie koles na 15 levelku i bach bach bam bam koles na 24 jest dead 😐
Post #14 16 Jun 2006, 16:39
nie wiem, mnie się ogólnie podoba i zostanę, choćbym miał mieć ten zakichany 25 lev do końca wakacji. tu po prostu jest fajnie a już na pewno lepiej niż gdziekolwiek indziej 😊

ale nie rozumiem czegoś takiego, że np 'wool cloth' jest od 20 lvla, jaki to ma sens? owszem, jestem za tym, żeby te dobre itemy miały swoje wymagane poziomy, ale bez przesady 😐

i tutaj popieram Pixara... bo jednak Ci, którzy mają swój 60 lvl, mogą spokojnie odgrywać rpg, ale Ci którzy dopiero mają go zobyć przejdą dość trudne początki...

jak już powiedzieli Draganor i Datrex, ta 60lvlowa elita graczy sobie gra na spokojnie, mając pozostałych gdzieś. mnie to mało obchodzi, ja i tak gram solo, jak mi się nudzą questy, to idę rozwijać skille, albo pisać na forum. ale dla nowych graczy, to naprawde utrudnienie

pomyślcie o tym, szanowni GM, bo bezpodstawnie aż tyle osób by się nie odzywało 😉

pozostaję z szacunkiem

niskolevelowy szaman Dregash
Post #15 16 Jun 2006, 17:21
Po raz kolejny pozostaje mi być w zgodzie z przedmówcami.

Równiez gram sam, choć ubolewam nad tym faktem. Zdecydowanie wolałbym pójśc na wyprawę z kimś, zabić jakiegoś bossa wspólnie itp. Idea mmo nie jest dla samotników! Z resztą - jak mam samemu tworzyć klimat? Dopero w dróżynie serwer RPg nabiera sensu! Pomyślcie o tych rozmowach, rozterkach, wcielaniu się w postać... Marzenie!

Dlatego mówię - takie zmiany mają sens. Ale tylko jeśli są podawane w zestawie z resetem...

Jednak nawet jesli niekt nie zdecyduje się na resa - zostane tu. Wiem, nikomu łachy nie robię, ale polubłem ludzi z tego serwa i klimat. Po prostu wart tu być. Mimo utrudnień...
Post #16 17 Jun 2006, 09:00
Po to sa zrobine wszelkie ograniczenia lvl zmniejszony drop,zmniejszony exp zeby bylo wiecej z tym zabawy bo WoW do tego glownie powstał zeby sie odprrezyć i odpoczać od zycia codziennego,jak cie zabiją to znaycz albo nieumiesz walczyć albo poprostyu jestes zaslaby to tyle

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026