|
Post #1
16 Jun 2006, 14:46
Imie-Marroar.
Rasa-Ork. Klasa-Wojownik. WYGLĄD Włosy-Brak. Oczy-Czerwone. Wzrost-2,30m. Waga-100kg. CHARAKTER Zabujczy w walce,pomagający potrzebującym,zawsze gotowy do walki,miły i mało wrażliwy Historia: Pewnego słonecznego poranka poszedłem z dwoma braćmi Orgiem i Łorkiem nad rzekę pod obozem Orków pozbierać malin dla rodziców.Byliśmy wtedy małymi chłopcami.Gdy koszyki były pełne, zaczęliśmy wracać powoli do domu śpiewając wymyślone piosenki. Nad naszą wioską zauwarzyliśmy unoszący się smog dymu wyrzuciliśmy koszyki z rąk i zaczęliśmy biec . Niestety było już zapuźno cała wioska stała w płomieniach . Nasz dom został spalony a rodzice leżeli nieopodal siebie. niestety już zabici . Org i Łork podbiegli do nich płacząc i przytulając ich do siebie Tylko ja stałem jak skamieniały. Wtedy usłyszałem cichy głos "Uciekać komu życie miłe" a zza gurki wybiegła chmara Troli.Krzyknąłem do braci "-Uciekajmy!", lecz oni mnie nie słyszeli Trole złapały moich braci i zabiły ostrymi jak brzytwa ostrzami. Przeżyłem tylko ja . Spotykając góry i lasy szukam teraz jako dorosły wytrenowany Ork wielkiej zemsty na Trolach . |
|
Post #2
16 Jun 2006, 15:03
NIE NIE JESZCZE RAZ NIE
kolejna historyjka "przyszedlem i juz miasto spalone" " zostalem tylko sam ja" " mszcze sie na nich za moich braci" facet to juz bylo .... |
|
Post #3
16 Jun 2006, 15:23
[center]NIE[/center]
Opowiadanie, że się tak wyrażę (bez urazy) do kitu. Dużo błędów (za dużo jak na takie krótkie opowiadanie). Poza tym, jak szliście nazrywać tych malin- to jest jakby wersja "Czerwonego Kapturka", tyle, że powinna się nazywać "Zielone Berety/Kapturki). Od kiedy to orki idą nazrywać malin dla rodziców, idąc z koszyczkami i śpiewając piosenki? Napisz coś lepszego, oryginalszego- przecież nie muszą ginąć twoi rodzice. |
|
Post #4
20 Jun 2006, 06:04
za błędy ortograficzne, za orków zbierających maliny, za atak trolli na orków (czy ja się mylę, czy oni już od dłuższego czasu żyją w zgodzie?), za zbyt krótki opis...
[center]NIE[/center] (najlepiej napisz zupełnie nową, bardziej wiarygodną historię, bo tej poprawić się chyba nie da...) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |