|
Post #1
16 Jun 2006, 18:25
Imie-Azhin
Nazwisko-Blodsparow Azhin to Wysoki podatny na napoje wyskokowe trol z Siwym Irokezem.niema zbyt wielu przyjaciol ze względu na swoją profesje,jednak jeśli ktoś zaslozy na jego przyjażń to napewno etgo niepożałuje -Nasze wojska słabną Wodzu - Niepoddawać się, wyślijcie posłańca do elfów niech się gotują do boju! - Tak jest! Dowódca wyszedł z namiotu - Wy Powiedział podchodząc do kilku trolli -, Co tylko rozkażesz Odpowiedzieli razem - Zawieziecie to do elfów, niech się przygotują długo nieprzetrwamy, niewracajcie tu juz pomóżcie elfom! Poczym wręczył paczkę jednemu z trolli i odszedł zakładając hełm -To, co rozkaz to rozkaz Dokończyli szybko piwo i ruszyli na raptorach do obozu elfow. Po pewnym czasie szybkiej jazdy.... -Słyszycie coś?? -Hmmm wydaje ci się -Nie na pewno cos słyszałem - Niemożliwe przesłyszałeś się.... <Przeraźliwy jęk> -CO DO! Wszyscy chwycili za kusze.... - To nieumarli! Virin, Farin szybko zawiadomcie elfy! 2 troli odjechało w kierunku elfów chwile potem jeden upadł wydając głośny jęk. - W cień w cień! Azhin łap!!! Troll rzucił paczkę w kierunku Azhina -UWAZAJ Z TYŁU!! Troll niezdażył wyjąć sztyletu, bełt z kuszy Azhina trafił prosto w czaszkę -Mało brakowało, szybko w cień Kolejni nieumarli człapali w stronę Trolli -Do lasu szybko Biegiem ruszyli w stronę lasu, tuż przed skrajem lasu Craiv padł na ziemie Azhin pod wpływem Szału wyciągnął kusze i strzelił w stronę mrocznego kapłana, Bełt świsnął i wbił się w czaszkę. -ZA ELUNE! Usłyszał troll poczym dobył sztyletów i począł się przebijać przez kupę ożywionych kościotrupów z drugiej strony parły elfki z driadami. Po krótkiej walce zadyszany Azhin mówi - Nieumarli przerwali naszą obronę jedyna nadzieja w was - Dobrześ się spisał Odpowiedziała elfka - Podążaj za nami -<krótkie zdanie po elficku, po którym zebrano trupy 2 pozostałych trolli> - Twój trzeci przyjaciel tez zginął, powiedział nam o zasacce i skonał Troll milcząc szybkim krokiem ruszył za elfkami. Po wygranej na Hyjal ruszył wraz z innymi ocalałymi trollami i orkami za swoim wodzem Thralem budować nowy lepszy świat |
|
Post #2
16 Jun 2006, 18:26
Wklej to Worda- jak nie poprawisz TYLU błędów to nie masz szans na moje "tak". Odezwij się jak poprawisz.
|
|
Post #3
16 Jun 2006, 18:49
Znaczy ja powiem tak,staran sie niewkladac za pierwsym razem do worda (widać ile bledow zrobilem) i niepisza z alte zamiast ó stawiam o bo wiadomo o co chodzi no ale na Goraca prosbe lece do Word'a
Hihi troszke "bledow bylo" |
|
Post #4
17 Jun 2006, 06:46
[center]TAK[/center]
No dobra, poprawiłeś WIĘKSZOŚĆ błędów, oczywiście nie wszystkie. Opowiadanie dość ciekawe. Jedyne co mnie rozśmieszyło, że koniec świata jest bliski, plaga się zbliża, a trolle kończą sobie piwo, i dopiero wtedy ruszają ostrzec elfy. Brakuje ci dużo kropek, przecinków, wykrzykników. Popraw resztę błędów i masz moje "tak". QUOTE - Niepoddawać się, Ort.- Nie poddawaćQUOTE niech się przygotują długo nieprzetrwamy, niewracajcie tu juz pomóżcie elfom! Ort.- nie przetrwamyOrt.- nie wracajcie Lit.- już QUOTE Dokończyli szybko piwo i ruszyli na raptorach do obozu elfow. Lit.- elfówQUOTE Troll niezdażył wyjąć sztyletu, bełt z kuszy Azhina trafił prosto w czaszkę Ort.- nie zdążyłQUOTE - Twój trzeci przyjaciel tez zginął, powiedział nam o zasacce i skonał Ort.- zasadzce |
|
Post #5
17 Jun 2006, 07:47
Troche to chaotyczne ale ok...tyle ze NIE TROL a TROLL taka mala różnica 😀 ok porawiles to ok 😊
|
|
Post #6
17 Jun 2006, 08:04
No to czekac na Ket
|
|
Post #7
17 Jun 2006, 08:20
hehe jeszcze ne wiiadomo czy jej sie spodoba 😀
hehe dzisiaj KEt kont nie zaklada 😀 jest tak napisane na ircu:D |
|
Post #8
17 Jun 2006, 08:32
No wlaśnie dlatego juz sie doczekac niemoge
|
|
Post #9
17 Jun 2006, 10:54
eeee , przeczytalam to 5 razy i albo jestem ciemna masa albo nadal nie wiem kim jestes, a postac ewidentnie jest dla mnie martwa i nawet nie proboj mi tu robic z siebie bohatera
na przyszlosc edytuj posty i kasuj stare, to ze zmieniales widze po podpisie |
|
Post #10
17 Jun 2006, 12:02
A ja z twojej odpowiedzi nic neirozumeim,w tekscie wyraznie napisane jest KIm jest a na toi nakierowywuje ze uzywała kuszy,sztuletu,kryła sie w cieniu ......... no ale jesłi niezalapales to to Łotrzyk jest,niewiem dlaczego uwazasz moją postać za martwą,poprostu niebyła ona w tym opowiadaniu na 1 planie bo nielubie sie zbytnio
KEt jakbys mogla to powiedz co mam robić,pisać dla ciebie nowe czy wyznaczysz etrmin spotkania ???? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |