|
Post #11
16 Jun 2006, 22:25
przeciez to logiczne ze nikt nie programowal moobow zeby sie nawzajem tlukly, a zwalsza BOSOW... dlaczego ?, bo moglyby zostawiac looty a playerzy dookola czekaja na gotowe, zaden blizz-coder nie zrobil tego, a bosy na retailu znaczy oryginalu nie atakują sie nawzajem .. kolejny wniosek - BUG
|
|
Post #12
16 Jun 2006, 22:58
No przeciez napisalem, ze nie bede dyskutowal z wasza decyzja czekam tylko na odpowiedz na pytanie.
|
|
Post #13
17 Jun 2006, 11:54
Jeśli ci ni napisali na ile to prawdopodobnie 4 ever.
|
|
Post #14
17 Jun 2006, 12:00
ehhh... nie rozumiem o co sprzeczka;P toz to doskonaly pomysl, by napuscic na siebie potworki 😉 dwa walaczace smoki... zaiste musi to byc piekny widok...
Poszukiwacze przygod roznych sposobow sie imali, by zabic te gadziny... barany, miecze to normalka... ale zeby zabic smoka drugim, toz to geniusz musial wymyslic! 😛 jesli to byla jednorazowa akcja, nie stosowalbym ZADNYCH kar... a do tego nie rozglaszal tego na miejscu gm... teraz kazdy bedzie chcial cos takiego zrobic... moim zdniem minus dla... MG!! 😊 |
|
Post #15
17 Jun 2006, 12:26
Mozna powiedziec ze za miast mieca topora uzyl czegos innego smoka czy to powinno byc karane smok to tagrze bron mozna tak powiedziec 😀 ale fak pomysl genialny:D
|
|
Post #16
17 Jun 2006, 12:57
Moim zdaniem po prostu popisał się inwencją.
Na serwerze RPG taka jednorazowa akcja powinna być punktowana. A bug usunięty, bez rozgłaszania. |
|
Post #17
17 Jun 2006, 13:42
Jezeli na zawsze to takze taka informacje chcialbym uzyskac bo nie wiem czy mam sobie szukac innego serwera czy bede mogl wrocic. Ciesze sie ze sporo osob ma podobne zdanie do mojego.
|
|
Post #18
17 Jun 2006, 15:32
🙄 🙄 To tak uwazam tak jak Baranek 😛 mysle zeby ten ban byl na krotko , a zarazem prosze o to!!! 😛 Baranek wracaj do nas bo masz jakies moje surowce !! 😛 Prosze o odbanowanie go PLS
|
|
Post #19
17 Jun 2006, 19:38
Co coz, co do tego ze pomyl orginalny, racja to fakt. Ale w regułach servera jest to zabronione i tyle. Zasady są jasne i moim zdaniem ban to słuszna kara. Ale tez uważam że nie 4 ever.
|
|
Post #20
17 Jun 2006, 20:23
Kara nie powinnno byc usuniecie z serwera... kazdy popelnia bledy wiem cos o tym no ale nie wypiol sie spier...le was tylko stara sie dowiedziec ile ma czkac
moze jakas pokuta 😊 ja dostalem za co jestm wdzieczny Pani KEt 😊) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |