|
Post #1
17 Jun 2006, 13:52
Od pewnego czasu widze ze wiele osob skarzy sie na to ze za moby leci BARDZO malo xp zreszta napisalem to w jakims tmacie jednak chce zeby ludzie tutaj powiedzieli co mysla
|
|
Post #2
17 Jun 2006, 14:02
Zauważyłem tylko, że moby o dużo niższych levelach w ogole nie dają mi expa (to logiczne), a za te na levelu równym dostaje z regóły około 80. Nie wiem czy to dobrze, czy nie, ale właśnie tak mam.
|
|
Post #3
17 Jun 2006, 14:17
eh... my z datraxem mam jeszcze jeden problem bo jak pet zabija to nie dostajemy nic exp co jeszcze nas oslabia co najleprena globie da sie odwolac peta by nie atakowal a tu nie pet atakuje do puty az padnie albo nie zabije wroga... przykra a exp za potworki po zmie nie wiem boi niegralem ale mam nadzieje ze tak nie jest... 😀
|
|
Post #4
17 Jun 2006, 15:40
QUOTE Zauważyłem tylko, że moby o dużo niższych levelach w ogole nie dają mi expa (to logiczne), a za te na levelu równym dostaje z regóły około 80. Nie wiem czy to dobrze, czy nie, ale właśnie tak mam. Mam tak samo. Exp za Moby jest troche za mały, powinni go podnieść 😛 |
|
Post #5
17 Jun 2006, 20:51
QUOTE(Pops-moon @ Jun 17 2006, 04:17 PM) exp za potworki po zmie nie wiem boi niegralem ale mam nadzieje ze tak nie jest... 😀 przykro mi to stwierdzić, ale spadł. i to tak drastycznie, że jedyną opcją jest tłuczenie questów ile wlezie, co znowu podniesie "RPGowość" 😐 |
|
Post #6
18 Jun 2006, 13:10
Jaaaasne... Podniesie.
Co za różnica, czy tłukę bez sensu moby, czy równie bez sensu tłukę questy? Żadna... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |