📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Proponuję podział questów na subfora dla Hordy i Aliancji
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Post #1 18 Jun 2006, 07:24
Mam malapropozycje ktora ulatwi zycie gracza . Mianowicie zrobic 2 subfora jak z Horda i ALLiance i am wkladac w jakich mijscach na jakich lvl robic questy

ja np mam 39 i nie wiem gdzie robic
Post #2 18 Jun 2006, 07:49
datrex rob kazdego questa jakiego zabczysz w wiskach gdzie moby na okolo maja wiecej niz 30 lvl bo kazdy z questow da ci troszku exp i sie w koncu uzbiera na poziom 😛
KEt
Post #3 18 Jun 2006, 09:19
nie wiem gdzie byles, przejdz sie moze np do Tanaris , wczesniej porob zadania w Shimmerling Flats i Thousand Needles , tak tylko proponuje , wlasnie ok 40 lv zaczyna sie problem bo.... trzeba sobie wybrac gdzie sie chce zadania robic
zawsze szukaj tam, gdzie wszystko ma m.w. twoj poziom a bedzie ci sie przyjemnie grac , bez zbytniego uzerania sie ale i z konkretnymi nagrodami.
Chociaz ja tam lubie sobie porobic kazde zadanie ( no prawie jak widze znowu zabij milion mobow to mnie odrzuca ) , nawet w krainach duzo slabszych, tak ot , bo fajne czasami sa i ciekawe ( szkoda ze te najciekawsze po prostu nie dzialaja i sprowadzaja sie do rzeczy banalnych ).
Post #4 18 Jun 2006, 10:29
to radze KAZDEMU TU KLIKNAC poniewaz na alkahazamie jest lista porponowanych lvli do krain kliknijcie a skumacie 😊
Post #5 18 Jun 2006, 10:31
O swietny link napewno sie przyda 😀
Datrex masz odpowiedz 😊
Post #6 18 Jun 2006, 12:06
Dzieki na to liczylem !
Post #7 18 Jun 2006, 13:04
Stronka to jedno, a ja jednak wolałbym posłuchac doświadczonych graczy.

Gdzie można znaleźć ciekawe questy, mając 16 level, i dać sobie z nimi rade bez większego wysiłku? Na nagrodach mi nie zależy, mogą być badziewne, chodzi raczej o duzo zabawy i mało rutyny.

Po prostu, tak jak KEt, zabijanie kolejnej setki mobów już mnie nie bawi, to samo sprint do Dun Morogh do SW i spowrotem...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026