📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5476
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 18 Jun 2006, 17:56
W dniu dzisiejszym trzech czlonkow naszej gildii zostało niesłusznie oskarzonych o spowodowanie bojki w tawernie...

user posted image

Kazdy kto moze pomoc nam w zebraniu prawa miasta Stormwind lub do jego umiejetnosci nalezy krasomówstwo proszony jest o pomoc...

Swoje oferty prosze skladac tu:
Post #2 19 Jun 2006, 13:06
Ja jestem elokvetny przedstawciemi cala sytuacje a jakos z tego wybrniemy

Post #3 19 Jun 2006, 13:14
Jeżeli chcecie kogoś zaufanego, wybierzcie starą, sprawdzoną, krasnoludzką solidność.

Nie pierwszą wiosnę na tym świcie żyję, niejednym pańskim głowom mediowałem, niejednego baroneta heroldem byłem.

Jeśli tylko potrzebujecie odpowiedzialnych ludzi (może raczej nieludzi, ale chyba nie jesteście rasistami? 😉 ) - dajcie mi znać, a chętnie pomogę.

Post #4 20 Jun 2006, 21:06
Panowie (i Panie, jeśli są takowe)!

Skoro sobie piwa nawarzyliście, to musicie je teraz wypić sami... No dobrze, dobrze, po chwili zastanowienia dochodzę do wniosku, że mogę wam pomóc (naprawdę nie rozumiem po co się tak denerwować 😛 ). Konserwy Wy jedne! Przecież macie Inteligenta w drużynie! To po jakie licho szukać u obcych? Zapomnieliście o Jorengenie, czy co u licha?
Wystarczy poprosić, to w razie co pomogę wam wybrnąć z tej kabały. Musze znać tylko oryginalny przebieg wydarzeń i jakiś zbiór praw Miasta. Nie denerwujcie się będzie dobrze!

Ps. Pamiętajcie nic za darmo 😉 Przecież należę do Pogromców Smoków (zysk zysk zysk)
Post #5 21 Jun 2006, 20:30
I pomoc kolegom z gildii w każdej chwili nawet za cenę życia... (punkt 1)

Zbiór praw nie istnieje... Rozmawialem z bibilotekarzem Stormwind... Musimy poradzic sobie sami. Co do ofert. Kiedy czas nadejdzie, oglosimy zebranie.
Post #6 21 Jun 2006, 20:54
co prawda jestem po przeciwnej stronie mocy ( ale tylko formalnie )
to pomimo tego moge wam pomagac , jezeli tylko chcecie
spytajcie sie np hmm KhelKhazak czy jakos tak czy jestem dobry w tym
raczej bym wam pomogl

a co do nagrody to niewchodzi w gre , jest nie istotna

wlasnie agdzie sie podzial toster , thorsten czy jakos tak : D

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026