|
Post #31
19 Jun 2006, 16:13
Bardzo niemilo slyszec ze chcecie zrobic tyleko wstep i tyle ........ ja planowałem zrobic taka zyjaca wioske,powylkasowymac Moby i powstawiać zamiast nich Odpowiednio ubranycha garczy Kowali itp 😊
|
|
Post #32
19 Jun 2006, 16:29
To co powiedziałeś teraz jest GIT. Pasowało by żeby to było o wiosce allianc. A tak w między czasie pokazano by krótką próbe oblężenia przez horde.
|
|
Post #33
19 Jun 2006, 16:31
Pomyslcie
Dumny siebie ork staje na przeciw szeregom swoich kompanow Zanany jako Wodz najpotezniejszej w Hordzie gildii powolnym krokiem spoglada na w / w odzialy po czym zaczyna cos mowic caly tlum wsluchany w niego . Stoji na lekkim wzgorzu , obok niego jego zastepca , potezny wojownik ktoremu niesposob stawic czolo . Ork slowem coraz bardziej motywuje odzialy ktore z czasem zaczynaja wyciagac swoje oreze . Odwraca sie do wroga , i wyciaga swoj potezny topor ktory cechuje u nieog potege ladze dume i Honor . TO wszystko widac po jego stylu i niepowtarzalnym stylu . Nawet na chwile jego odzial patrzac sie w niego niemoze zwatpic w ygrana, wszystko staje sie takie pewne , w on sam na chwile zamyka sie w skupienu po czym * cichnie muzyka * wybucha furia ... * muzyka idzie na ful * i zaczyna penym marszem isc w zwartym szeregu z kompanami , zaczynaja biec * zrobi sie jakas lini gdzie zaczna biec * a na jakies 20 m przed wrogiem * wlacza spect predkosci * znacznie przyspiesz i wyciaga swoj w / w topor dopostawy bojowej . Wbija sie jako pierwzy w odzialy przymierza a tuz za nim jego przyjaciele . Co sie bezie dzialo dalej zalezy od was nie bede sie czail mazy mi sie rola przywodcy , a raczej Wodza ! |
|
Post #34
19 Jun 2006, 18:09
Datrex Twoja gildia niedlogo niebedize najpotezniejsza jesli zbiore tych kilku chetnych powstanie Lyaz Itafal Iman 😛
Pozartym jakie sobie roszczysz prawa do keirowania Horda .... Dosatle pozwolenie od MG zeby postac Thrala odgrywac ?!? pozatym on jest szamanem 😛 A pOZATYM PROSZE MNEI TU NIEROZWALAC MOJEJ WIZI ..... |
|
Post #35
19 Jun 2006, 18:24
lol to z Thrallem to byly bardziej plany ktore by mogly sie spelnic po wakacjach jak by wszycy lupali , kad ty to wiesz ?
no i powodzenia waszej gildii ale sluchaj napisz do mnei na gg mam swietny pomysl gg 6074394 Inni sa proszeni by niepisac ... chyba ze cos rownie waznego : D |
|
Post #36
19 Jun 2006, 18:32
Les'Tath, Wysoki (😀) Troll Shaman, dużo efektownych graficznie czarow, + Postać Wilka. Moglibyśmy razem z NIEwierzacym byc wilczymi zwiadowcami, jesli oczywiscie on zechce 😊
Poza tym moja wizje jest podobna do wizji Vivida: tetniaca zyciem wioska All, przechodnie, kowale, kupcy zachwalajacy swoje towary. I nagle jakis sygnal: Traba, Gong, nie wiem, coś, oznaczajace, ze nadchodzi wrog. robienie barykady, ludzie chowaja sie do domow, wybiega regularne wojsko i obstawia mury. Zwiadowcy hordy zaczynaja uciekac, jeden dostajac strzala z luku (najlepiej by byl to niskolevelowiec, by zginal od tej jednej strzaly gosca z Ally, ewentualnie ostro go pobijemy by mial malo hp 😀 ) pada martwy na ziemie. Dobiegaja do wojsk Hordy jakies 200 metrow dalej, rozmawiaja z Dowodca i wchodza do szeregu. Dowodca wyglasza mowe (tu Datrex zaje**** to napisal 😊 ) i zaczyna sie szarrza. Piechota sprzodu, lucznicy z tylu, Kawaleria odziela sie od reszty prowadzona przez zastepce dowodcy i kłusem okrąża wioskę. Problem w tym, że wszystko zależy tak naprawdę od kamerzysty, bo nawet najlepszy scenario spali, jesli kamerzysta bedzie lipny. Tyle ode mnie, wybaczcie, jestem po 4 piwkach i moglem pisac dziwnie, z bledami itp. Pozdro Lesio |
|
Post #37
19 Jun 2006, 18:38
Lesiu pij czesciej bo po piwie masz fajne pomysly:D naprawde fajna koncepcja:D
|
|
Post #38
19 Jun 2006, 18:43
Wątroba już niewytzymuje, ale dzięki za poparcie 😊 jakby co: ja tu tylko sprzątam (by Versus w OG z miotłą 😀 ).
|
|
Post #39
19 Jun 2006, 18:48
ja tez najczesciej mam pomysly jak nie jestem w 100 😛
ale widzisz ja sie nadaje 😛 |
|
Post #40
19 Jun 2006, 19:52
Les cholera ja jestem bardzo za 😊 genialny pomysł z tymi wilczymi zwiadowcami 😊
trochę nie podoba mi się to ginięcie, bo to ja mam niższy lvl i musiałbym paść 😛 za to pomysł z wioską i atakiem na nią jest przednio pomyślany Lesiu rola zwiadowcy jest olrajt, możemy tworzyć parę nie do zdarcia (pamiętasz szarżę szamanów przez Gold Road? 😀 ) ale jest problemik z barykadami, bo one są akurat niewykonalne chyba (tzn ustawianie barykad) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |