📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 5482
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 19 Jun 2006, 08:00
Kolejny pomysl...

[ "hyjal" ] = new Position( 1 4425.3 -3077.9 1043.9 );
[ "hyjalcave" ] = new Position( 1 4800.5 -1728.5 1152.0 );
[ "hyjaltree" ] = new Position( 1 5370.6 -3381.7 1655.5 );
[ "hyjalconstruction" ] = new Position( 1 5478.1 -3730.9 1593.5 );
[ "hyjalruins" ] = new Position( 1 5041.4 -1764.2 1321.8 );
[ "hyjalcrater" ] = new Position( 1 5426.6 -2801.0 1463.0 );

- znow uklon w strone Gareona 😛

Kraina chyba nam wszystkim bardzo dobrze znana, mianowicie Hyjal... Potezna kraina, bogata ilosc miejscowek, doskonale zroznicowanie terenu i ciekawe widoki...

Mam pomysl na potezne przedsiewziecie czyli stworzenie tam krainy bogow...

Kraina obejmowala by cale Hyjal, podzielone na dwa glowne sektory, sektor I - tylko dla bogow ( dostanie sie tam wymaga 'sprowadzenia' przez bogow), sektor II natomiast rowniez dla graczy (dostep jedynie po wykonaniu jakiegos szeregu zadan gdzies w swiecie i otrzymania hm jednorazowego biletu?)...

Oprocz tego myslalem o roznych urozmaiceniach jak np "Tartar" 😉 czyli masa roznych takich 'zepsutych' stworzen lazacych bez celu za to ze zadarli z bogami...

Do tego oczywiscie jakies boskie straze i inni npc... Generalnie duzo harmonii ale nie wszedzie 😊

KEt proponowala tez zeby do ktorejs czesci krainy trafialo sie po smierci na jakis czas... miejsca jest sporo wiec mysle ze mozna by taki kawalek wydzielic i cos pomyslec... moze nie po kazdej smierci... zalezy co daloby sie osiagnac od strony technicznej 😊

P.S. Warto sie przejsc tam i to wszystko zobaczyc...
P.S.2 Wiadomo ze jest tam kilka utrudnien jak np "niewidzialna sciana" przy wyjsciu, czy "blizzard constructions c.o" - napis na 'bramkach' na koncu drogi...
Ale to wszystko da sie jakos ladnie zaklajstrowac 😛

Dodatkowo zamieszczam 50 kilka scrnow mojego autorstwa z lotu ptaka 😊
KLIK

Czekam na komenatrze...
Post #2 19 Jun 2006, 11:28
hehe trafilem tam kiedys na 1.5 😛 z tym Tartarem moze byc dobre, ale moze niech gracz trafi tam za kare - zrobi sie mobki bez dropu, zeby tylko przeszkadzaly 😀

a kraina bogow jakby miala wygladac ? questy, handlarze ?
Post #3 19 Jun 2006, 11:31
noo na pewno jacys handlarze, npcty z questami, npcty szwedacze 😀 , boska straz 😛 ,
mobki - przyjazne i mobki - zjebki... jakies budowle, rozne dziwaczne rzeczy, ciekawe GO, moze jakies oltarzyki ?:>

aaaaaaaaaaaa ! wlasnie ! i moze cos ciekawego w studni zycia ?:>
(ta gleboka pod drzewem)
KEt
Post #4 19 Jun 2006, 12:06
ja mam gotowego questa ( ale to juz mowilam sto razy 😊 ) zal mi go w sumie umieszcac w ashenvale , mozeby tak np norlanie byla ksiega , ze spisana cala historia i nakierunkowanie potem ze swiatynia znajduje sie wlasnie na hyjahlu a dostac sie mozna tylko.... bla bla bla

quest macie w wykonanych 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026