|
Post #1
19 Jun 2006, 08:00
Kolejny pomysl...
[ "hyjal" ] = new Position( 1 4425.3 -3077.9 1043.9 ); [ "hyjalcave" ] = new Position( 1 4800.5 -1728.5 1152.0 ); [ "hyjaltree" ] = new Position( 1 5370.6 -3381.7 1655.5 ); [ "hyjalconstruction" ] = new Position( 1 5478.1 -3730.9 1593.5 ); [ "hyjalruins" ] = new Position( 1 5041.4 -1764.2 1321.8 ); [ "hyjalcrater" ] = new Position( 1 5426.6 -2801.0 1463.0 ); - znow uklon w strone Gareona 😛 Kraina chyba nam wszystkim bardzo dobrze znana, mianowicie Hyjal... Potezna kraina, bogata ilosc miejscowek, doskonale zroznicowanie terenu i ciekawe widoki... Mam pomysl na potezne przedsiewziecie czyli stworzenie tam krainy bogow... Kraina obejmowala by cale Hyjal, podzielone na dwa glowne sektory, sektor I - tylko dla bogow ( dostanie sie tam wymaga 'sprowadzenia' przez bogow), sektor II natomiast rowniez dla graczy (dostep jedynie po wykonaniu jakiegos szeregu zadan gdzies w swiecie i otrzymania hm jednorazowego biletu?)... Oprocz tego myslalem o roznych urozmaiceniach jak np "Tartar" 😉 czyli masa roznych takich 'zepsutych' stworzen lazacych bez celu za to ze zadarli z bogami... Do tego oczywiscie jakies boskie straze i inni npc... Generalnie duzo harmonii ale nie wszedzie 😊 KEt proponowala tez zeby do ktorejs czesci krainy trafialo sie po smierci na jakis czas... miejsca jest sporo wiec mysle ze mozna by taki kawalek wydzielic i cos pomyslec... moze nie po kazdej smierci... zalezy co daloby sie osiagnac od strony technicznej 😊 P.S. Warto sie przejsc tam i to wszystko zobaczyc... P.S.2 Wiadomo ze jest tam kilka utrudnien jak np "niewidzialna sciana" przy wyjsciu, czy "blizzard constructions c.o" - napis na 'bramkach' na koncu drogi... Ale to wszystko da sie jakos ladnie zaklajstrowac 😛 Dodatkowo zamieszczam 50 kilka scrnow mojego autorstwa z lotu ptaka 😊 KLIK Czekam na komenatrze... |
|
Post #2
19 Jun 2006, 11:28
hehe trafilem tam kiedys na 1.5 😛 z tym Tartarem moze byc dobre, ale moze niech gracz trafi tam za kare - zrobi sie mobki bez dropu, zeby tylko przeszkadzaly 😀
a kraina bogow jakby miala wygladac ? questy, handlarze ? |
|
Post #3
19 Jun 2006, 11:31
noo na pewno jacys handlarze, npcty z questami, npcty szwedacze 😀 , boska straz 😛 ,
mobki - przyjazne i mobki - zjebki... jakies budowle, rozne dziwaczne rzeczy, ciekawe GO, moze jakies oltarzyki ?:> aaaaaaaaaaaa ! wlasnie ! i moze cos ciekawego w studni zycia ?:> (ta gleboka pod drzewem) |
|
Post #4
19 Jun 2006, 12:06
ja mam gotowego questa ( ale to juz mowilam sto razy 😊 ) zal mi go w sumie umieszcac w ashenvale , mozeby tak np norlanie byla ksiega , ze spisana cala historia i nakierunkowanie potem ze swiatynia znajduje sie wlasnie na hyjahlu a dostac sie mozna tylko.... bla bla bla
quest macie w wykonanych 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |