|
Post #1
19 Jun 2006, 08:17
No wiec...
Tym razem temat dotyczy mojego juz kiedys omawianego tu pomyslu stworzenia dwoch 'szkol' po dwoch stronach konfliktu... ta dobrze chroniona, znakomicie zaopatrzona w stare ksiegi, zwoje itp materialy oraz zaplecze bibliotekarzy, uczonych itd - znakomicie chroniona i majaca swoje 'wplywy' np na wykopaliskach (gdzie mozna szukac starych przedmiotow) czy w innych skarbnicach wiedzy na swiecie. Mialaby za zadanie zlecac rozne zadania (szukanie, dociekanie, wykopywanie, alchemizowanie 😀 , itd) dotyczace historii ale i przyszlosci... Za owe zadania mozna by zyskac rozne ciekawe rzeczy np przypadkiem znalezc jakis item, moze zloto, nauczyc sie wladac nowa bronia, jakis stary zwoj, zdobyc ciekawa wiedze czy nawet np po dlugich wojazach z ksiegami i zwojami nauczyc sie troche skilla jezyka innej rasy... Budynkow do postawienia jest sporo, miejsca chetnie poszukam - nie moga byc zbyt dostepne ale i nie schowane gdzies w gorach... musza budzic rispect... Jezeli chodzi o to skad wezme taka ilosc historii - bede zapelnial je wymyslajac chociazby po jednym zadaniu na 2 dni, poza tym juz zglaszalo mi sie kilku graczy ktorzy pytali czy nie moga jakos pomoc itp... mozna ich wykorzystac... moga pisac jakies historyjki ktore my bedziemy tylko przerabiac na questy... wcale nie musza byc do konca wtajemniczeni po co :> i historie moga byc dla przeciwnej strony konfliktu tak zeby oni ze swoimi historiami sie nie spotkali :] Mysle ze spoko oko damy rade 😛 A co wy sadzicie? |
|
Post #2
19 Jun 2006, 11:38
mi nie pasuje tylko pomysl z uczeniem jezykow 😊 po to sa jezyki, zeby sie nie mogli porozumiec no nie ? 😊 a i tak na occ wszystko leci 😐
|
|
Post #3
19 Jun 2006, 12:23
ten occ wszystko psuje :/
Fajno by bylo studiowac lingwistyke 😛 tylko ze to bylaby najtrudniejsza z tych dziedzin tam i zeby np uzyskac 100 skilla to ja juz sie postaram zeby ten ktos sie musial napracowac 😛 i mysle ze 100 skilla to max... i do tego nie dla kazdego, i nie glownych jezykow tzn. common i orcish :] |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |