|
Post #1
19 Jun 2006, 08:32
no wiec...
Tak sie zlozylo wczoraj ze stalismy z KEt w sali krola ( kiedy ja go ukrywalem) i nagle pomyslalem sobie o krolu Varianie Wrynnie (bodajze tak sie zwie), ojcu tego malego chlopaka ktory go zastepuje, wiezionym na wyspie Alcaz Island - aktualnie zapelnionej nagami... I w tym samym czasie dostaje whispa od KEt z pytaniem co sadze o tym zeby zorganizowac akcje odbijania krola SW... Skoro nie tylko mi taki pomysl po glowie chodzil to postanowilem zaprezentowac wszystkim z tego radosnego dzialu 😛 Co myslicie zeby to jakos zorganizowac? Moze nie tak od razu ale dac jakies znaki, rozpoczac jakas historie ktorej zwienczeniem bedzie odbicie krola... Tu znowu przydalyby sie gotowe armie npcow... Zeby ich paru dorzucic, szczegolnie hordzie ktora moglaby zaatakowac konwoj z odbitym juz krolikiem... Bo tak to wiadomo juz kto wygra te bitwe i ze krol wroci do SW 😛 A jezeli Ally uda sie wykonac zadanie to potem w SW i okolicach biba przez tydzien 😀 |
|
Post #2
19 Jun 2006, 12:24
ja mysle ,ze mozna by tak zrobic biesiade , jakies jedno opowiadanie ja tam moge cos walnac, potem se moga pochasac, potem drugie opowiadanie i tak mimochodem bedzie to historia porawania i uwiezienia krola SW
( istnieje cos takiego? chociazby po hangielsku ? zeby mi potem gracze sie nie pluli ze sci-fi im robie 😛 ) potem , mozna np w miastach alliance ustawic npca , ktory sprzedawalby ogloszenie o zblizajacej sie wyprawie w celu odbicia krola ... potwierdzeniem zgloszenia byloby wyslanie maila do ... no stworzy sie postac do dnia tego i tego ( ktora potem sie ten event bedzie robic np jakis tam general ) oglosi sie wyprawe ( moze jakis herold ? ) jeden gm bedzie prowadzil wyprawe ( doslownie - mysle ze tam gdzie by trza gryfem czy cos czy statkiem postawi sie npca zeby sie wszyscy teleportowali po prostu bo tak to bezsensu bo statku np wszyscy razem nie widza a na gryfach czesto ludzie maja problemy , me too) drugi moglby wyprawie troche poprzeszkadzac ( jakies wyzwania po drodze 😀 ) a trzeci pokierowalby horda ( tutaj mozna wczesniej dac jakiegos cichego spiega , ktory przyjdzie do np Datrexa - w sumie on jedyny prowadzi jakas gildie w hordzie ni ? , przekaze mu tajna wiadomosc, ze maja zachowac dyskrecje i dnia tego i tego o tej i tej godzinie sie zebrac np w OG , aby wspomoc straznikow krola ( znaczy nie dac odbic ) ustalic trzeba zasady jasno , raz zginiesz out chyba ze cie wskrzesza ( trzeba graczom by przypomniec przed walka ) , hordzie mozna jakos pomoc - dodatkowi straznicy + moze jakies bonusiki na wyprawe ? a alliance jakos oslabic tez mozna by np hmm moze powiedziec, ze podczas podrozy morskiej czesc ekwipunku zardzewiala tym ktorzy sie nie przebrali ? 😛 a sztorm porwal zapasy jedzenia ? hehe dobre by bvlo , a na zakupy nie maja czasu ( tylko jak ich zmusic zeby wywalili ? nie chce kombinowac z komenda loot , bo ostatnio sie tomowi od tego slooty skopaly a gildur tez mial jakies problemy eh ) |
|
Post #3
19 Jun 2006, 12:29
heeh czy istnieje taka historia ? poszukam w Go wsrod ksiazek :]
ogolnie ladnie sie zapowiada 😀 tylko poslaniec niechaj moze przekaze to hartiemu i datrexowi ? bo ja tam widze takie cos neizdrowego... Datrex traktuje hartiego jak osobistego przydupasa a sam siebie stawia na piedestale wsrod czlonkow hordy tymczasem ja bym sie tam nie zgodzil i harti ostatnio tez wyrazal sprzeciwy 😛 nawet do tego stopnia ze stwierdzil iz pojdzie na wowmaxa jak datrex zawladnie cala horda... wiadomo harti jest najsilniejszy z hordy no i ma wieksze IQ 😛 moze jak datrex bedzie przejmowal wladze da sie namowic zeby pomoc cos podsyfic 😀 moze thrallowi ktos cos szepnie i datrex wpadnie i dupa 😀 😀 uwiezia go w lochach na iles tam 😀 taki maly offtop ;p |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |