|
Post #1
27 Aug 2005, 10:59
[b]Rozpoczynamy biesiady, ogniska, uczty, polowania... :mrgreen:
zobaczymy kto jest najlepszym Wodzirejem... biesiadnikiem ... :wink: :wink: :wink: |
|
Post #2
27 Aug 2005, 11:06
a oto ostatnia biesiada jaką po udanym evencie zorganizowałem...
były kurczaczki... i banany ... i opowiadania o losach bohaterów :wink: i po pół godzinie: |
|
Post #3
27 Aug 2005, 11:39
hehe wykruszylo sie towarzycho 😛 tylko najtwardsi zostali 😀 ja nie narzekam, milo bylo, jakis odstep od rzeczywistosci... tylko od kiedy to sie ognisko na trwaie robi? oj nie ladnie, nie laddnie 😛
|
|
Post #4
27 Aug 2005, 12:56
To skoro już jest etn dział :] ... to ogłaszam, że organizuję biesiadę w poniedziałek około godziny 11:00 - 12:00 karczmie Lion's Pride w Goldshire...
Zapraszam wszystkich chętnych [w tym GM'ów]... będą śpiewy, kawały i oczywiście... piwo, piwo, piwo, pyszne z pianką piwo, piwo... :] Aha chętni niech lepiej przygotują sobie teksty piosnek biesiadnych :]... [najlepiej na macrach] EDIT!!! I podam od razu jako taki regulamin: 1. Bić się mozna [ale nie po to się zbieramy...], wyjątek stanowi organizator [w tym wypadku ja...] którego zabić nie mozna... [prosiłbym innych w razie czego o wsparcie, bo zawsze znajdzie się człowiek, który nie może się powstrzymać przed łamaniem zasad...] 2. Zakaz używania czarów!!! 3. Radzi się schować broń... 4. Kiedy ktoś mówi nie odzywać się [tutaj przemawiam do kultury osobistej graczy...] 5. Siedzieć na miejscu, chyba, że zostanie ktoś poproszony o podejście lub coś w tym stylu PRZEKROCZENIE PROGU KARCZMY W TRAKCIE BIESIADY JEST AUTOMATYCZNIE AKCEPTACJĄ POWYŻSZEGO REGULAMINU!!! Pozdrawaiam i zapraszam serdecznie!!! [Zarówno graczy jak i GM'ów] EDIT 2: Biesiada bęzie, jeśli mi błędy przestaną wyskakiwać... EDIT 3: Biesiada odwołana na czas ściśle nieokreślony... [błędy] |
|
Post #5
30 Aug 2005, 18:53
No ludziska co z tymi biesiadami? Z miłą chęcią bym na jakąś biesiadkę wpadł 😀
i pośpiewał szanty 😛 |
|
Post #6
31 Aug 2005, 07:44
tia z tymi błędami w GoldShire to ....wrrr.... no ale... :?
jesli chodzi o biesiady, jest wiele innych ciekawych miejsc tavern innów etc... nawet wolne pole jak ja to robie... :arrow: wiec jak ktos bedzie chciał OGnicho rozpalić, prosze sie ze mną zgadać.. chyba doszedłem do wprawy z rozpalaniem ognisk... no i Toi Toi zamówimy... (PW mi - z planem) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
|
Post #7
15 Sep 2005, 10:31
No, we wtorek t.j. 13.09 odbylo sie male ognisko w Goldshire....ja tez tam bylam ale pilam :super:
Zaczelo sie niewinnie, zabralismy sie....pozniej czas na opowiesc ( niestety screenow ja nie mam 😢 poniewaz snulam bardzo ciekawa opowiesc o powstaniu mrocznego bractwa updalych bogow ). Opowiesc byla chyba interesujaca ,a przynajmniej nikt sie nie skarzyl.... Gdy ognisko zaczelo juz dogasac przyszedl czas na zapowiadany konkurs ze znajomosci swiata Warcrafta jak i w drugiej kolejce dotyczacy wczesniejszej opowiesci. Gracze radzili sobie dzielnie z pierwsza seria pytan, niestety na drugiej odpadli ( az szkoda z nikt nie czyta tego co umieszczamy na forum eh - wiedziala jedna osoba eh MG to sie nie liczy :rozpacz: ) Jako ze prawdziwe ognisko ( hmm tego dnia chyba padalo bo cos nie chcialo sie palic ) nie moze obyc sie bez tancow i dobrego trunku ...tak tez bylo..... :piwo: (przepraszam za slaba jakos screenow ale byly robione na szybko 😊 i w sumie pierwszy raz, i ktos mi ciagle cos w kadr stawial :rozpacz: ) |
|
Post #8
15 Sep 2005, 12:26
To kiedy nastepna Biesiada bo wszystko mnie ominelo ? :cool:
|
|
Post #9
16 Sep 2005, 09:59
Tada...
Sprawca zamieszania [ja :]] powraca po długiej nieobecności na forum i serwie... :] Cóż... teraz to ja mam naprawdę problem grać [szkoła, prawko i te sprawy], więc będę bardzo żadko... zwłaszcza, że rodzice nałożyli mi "ciekawy" szlaban... tj. mogę grać tylko w piątki, soboty i czasami w niedziele [teraz choruję, więc mam chwilę czasu :] ]... jak uda mi się coś wykombinować dam znać... Przepraszam z góry wszystkich, którym narobiłem nadzieję na tamtą biesiadę... Następnym razem postaram się nic nie zepsuć [znalazłem już fajne miejsce... i jest tam ognisko... nie ma potworów... i co najważniejsze... dwa Toi Toie :] ] Pozdrawiam!!! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |