📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problemy z wejściem do gry i zawieszaniem komputera
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 19 Jun 2006, 11:26
ej jak wchodze do gry to za pierwszym razem wszystkie klawisze mam wyzerowane! puste! dopiero jak wejde 2 raz to mam normalnie. dziwne moze to od addonsow zlych?[chociaz zrobilem jak KEt kazala]

a drugi prroblem wsumie wazniejszy to taki ze Zawsze po 10 do 20 minutach grania Zawiesza mi sie komp i musze restart robic!:( nie wiem czemu tak jest i mam ten problem juz od dawna. czy to od tego ze kompa mam za slabego? chociaz spelnia on nawet troszke lepiej minimalne wymagania! prosze pomozcie mi jak ktos wie jak! bo gra mi sie nie tnie wogule ale komp siada po dluzszym siedzeniu na Wowie! Pleas Help!
Post #2 19 Jun 2006, 11:34
Moze chodzenie masz za słabe dlatego sie wiesza...
Post #3 19 Jun 2006, 12:53
Przyciski - nie wiem, ale co do wyłaczania.

Może być to spowodowane kilkoma rzeczami. Ostatnio mój blaszak miał podobny syndrom, ale jakos sobie poradziłem 😉

Otóż - całkowite gaśnięcie pieca, ewentualnie zwichy w czasie grania mogą być spowodowane słaba bądź nie działająca wentylacją. Spróbuj otworzyc obudowę, włączyć kompa i popatrzeć, czy wszystkie wiatraczki sie kręcą. Potem pograj te pół godzinki z otwartą obudową, może ci sie nie zwiesi przy otwartej przstrzeni 😉 U mnie blaszak ciągle stoi wybebeszony, bo mnie nie stać na nowe witraki...

Kolejnym powodem może być za słaba moc zasilacza. Ale to raczej mało prawdopodobne, skoro nie zawsze się wyłącza, a jedynie wiesza.
Post #4 19 Jun 2006, 13:15
inny pomysł to przeinstalowanie WoW'a. tylko kilkanaście minuta a naprawdę może pomóc.

zostawienie większej ilości wolnej przestrzeni na dysku z WoWem i na dysku C też może pomóc. czasem przez utrudniony dostęp do plików się system wiesza (miałem tak jakieś pół roku temu).

a nade wszystko sprawdź pomysły z chłodzeniem. najpewniejsze jest właśnie to 😉
Post #5 19 Jun 2006, 13:29
Klawisze - Plik Repar w kataogo wowa. Zadziala, mialem to samo.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026