|
Post #1
27 Aug 2005, 12:48
wlasnie .. jak tak zaczynamy RPeGowac... zacznijmy pisac nasza historie.. tego co juz bylo .. i tego co teraz jest...
mamy juz nowego quescika w którym siekłem całkiem fajny początek dla mogących sie zdarzyć rzeczy... np: Mroczne Wrota cz. I rozdzial I. Powrot Ger'Thu Ris Bla bla blabla, rable rable rable. Bla bla bla bla ... ITD.. hem i jak ? |
|
Post #2
27 Aug 2005, 14:32
napiszcie fajna historie, jak wroce to zrobie super filmik o naszym serwerze...
|
|
Post #3
27 Aug 2005, 18:30
jaaa jestesmy zmyslniejsi od blizza..
|
|
Post #4
29 Aug 2005, 10:54
to może ja zaczne
Dawno, dawno temu, kiedy elfy zeszły z drzew... Pojawił się Ipkiss. Nikt nie wiedział skąd i dlaczego. Ale przecież nie wszystko musi miec początek. Jego nazwa dość tajemnicza wzbudza dwa różne skojarzenia. Pierwsze z adresem IP każdego kompa w sieci i pocałunkiem w języku angloangoliańskim. Drugie to nawiązanie do imienia głównego bohatera filmu "Maska". Nagle Ipkiss postanowił sqpić do qpy całą społeczność wyznawców W0Wa, boga każdego gracza MMORPGów. Dlatego tez postawił serwer. nie wymagało to wbrew pozorom wysiłku fizycznego w związku z przesuwaniem. Jedyne czym musiał poruszać to sprawna ręka przyklejona jak zawsze łakomie do myszki. Po ściągnięciu odpowiedniego softa skofigurował ołtarz ofiarny zwany potocznie serwerem gdzie każdy z wyznawców by mógł składac ofiary W0Wowi. Ofiary zależą tylko i wyłącznie od możliwoci wiernego. Składany w ofierze jest czas przeznaczony na grzanie kompa. Aby jednak zapanować nad licznym tłumem Ipkiss potrzebował pomocników, kapłanów nazywanych potocznie GMami. Może jednak wy zacznijcie bo ja zaczołęm szmącić... |
|
Post #5
29 Aug 2005, 18:23
Dla mnie Raven Bobma 😛 Niewiem tylko, czy to nie mialo byc doslownie po RPGowemu 😛. Bez slow komputer itd. Ale to trzeba poczekac na Haliego 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |