|
Post #1
19 Jun 2006, 16:05
Poszukiwany Stary Hogger Wielki Gnoll Hogger terroryzuje lasy w południowo – zachodniej części Elwynn Forest. Do tej pory udawało mu się wymknąć z każdej nagonki i obławy, ale jego kres jest już bliski! Udało mi się odnaleźć jego ślady i postanowiłem zebrać doborową kompanię, by ubić tego paskudnego bydlaka! Kto żyw niech pędzi do karczmy w Goldshair (na pewno traficie, mają tylko jedną taka budę), tam zbiorą się przyszli łowcy. Wspólnymi siłami na pewno uda nam się dorwać to parszywe, świńskie ryło i wyrwać mu kły z paskudnego pyska! Honory i zabawa nas nie ominą! PS: Dla poszukiwaczy łupów, którym sława w pieśniach nie wystarcza, armia Stormwind oferuje za wielki pazur starego Hoggera przedniej jakości uzbrojenie... *** Link do questa to: http://wow.allakhazam.com/db/quest.html?wquest=176 Nie sugerujcie się jednak tym, co mówią gracze o prostocie zadania. Versus obiecał nieco tego elita dopakować 😉 Co nie zmienia faktu, że osoby z levelem ponad 16 na pewno dadzą sobie z nim spokojnie radę, więc proszę o zgłaszanie się szczególnie osób początkujących. To może być ciekawa odmiana od samotnych zadań i wspaniała okazja do zademonstrowania swoich RPG’owych możliwości! Osoby zainteresowane proszę o wpisywanie się w tym temacie (w miarę klimatycznie, jeśli łaska 😉 ). Termin spotkania wyznaczam na Środę, 21.06.06, na godzinę 18.00. Wszelkie zapytania czy uwagi proszę kierować do mnie w grze lub na PW. Pozdrawiam, Draganor |
|
Post #2
19 Jun 2006, 16:21
Gdy zapadl zmrok a niebo zostalo przykryte gwiazdami i tylko pochodnie nielicznych bily blaskiem na przedmiesciach miasta , do karczmy zblizyl sie wielki , masywny osobnik . Pomimo niecodziennego widoku strazne go niezatrzymywaly .... zreszta malo kto by to zrobil .
Wszedl do karczmy okryty tajemnicza szata , po czym usiadl na koncu , gdzie cien padal na kamienna sciane ktora konczyla karczme . Kiwna glowa do bramana jak by chcial sie napic piwa , po czym polozyl na stole trzy srebrne monety . Juz po chwili zerwal ze sciany ogloszenie ktore bylo tuz obok niego , byloononapisane w jezyku ludzkim i orczym co go zdziwilo , widoczjie bardzo tutejszym zalezalo na .... Poszukiwany Stary Hogger Wielki Gnoll Hogger terroryzuje lasy w południowo – zachodniej części Elwynn Forest. Do tej pory udawało mu się wymknąć z każdej nagonki i obławy, ale jego kres jest już bliski! Udało mi się odnaleźć jego ślady i postanowiłem zebrać doborową kompanię, by ubić tego paskudnego bydlaka! Kto żyw niech pędzi do karczmy w Goldshair (na pewno traficie, mają tylko jedną taka budę), tam zbiorą się przyszli łowcy. Wspólnymi siłami na pewno uda nam się dorwać to parszywe, świńskie ryło i wyrwać mu kły z paskudnego pyska! . . . na zabiciu , a przynajmniej wytropieniu Odchylil z lekka kaptor po czym rozesmail sie szyderczo pod nosem - he he he..... * szepczac pod nosem * jakis lotrzyk sie ukrywa on nie wie co to znaczy miec na plecach oddech lowcy wyciagne z tej jego zaplutej nory nawet jak bym mial wyrzna c polowe tego miasta * zacza jeszcze raz spogladac na lit gonczy * - Nagroda , nagroda .... co mi z nagrody , niech zobacza ze to ja jestem jedynym lowca w tym swiecie , reszta ... o reszcie nie wspominam ...... * zlapal ogloszenie w reke * popatrzal ze piwa jeszcze niema , poczym wstal i pewnym krokiem doszedl do barmana . Polozyl * jedna reka * na stole 2 zlote monety , zdziwiony barmanszybko je schowal by nieprzyciaganc uwagi , i dal klucz pokazujac placami 4 . Ork nie byl tu pierwszy raz , barman wiedzial ze chodzi o pokoj ktorego nikt nei wypatrzy anie nie bedzie tam zagladal . Zakryl twarz po czym niezauwazenie wszedl na gore . . . . . . |
|
Post #3
19 Jun 2006, 16:22
OSYTZ W MORDE DO LUDZIOW MAM DYBAĆ A W ZYCIU !!!!! ON MA NAPEWNO GDZIES BRATA !!!!!!!
<kzryczy doi karczmaza> SZto choliba i dybaj teraz taki kawał,zeby tylko poco było <mamrocze przeklenstwa PIWA TYLKO DAJ NA DROGE !!! |
|
Post #4
19 Jun 2006, 16:28
Wszystko cudo, mam tylko kilka pytań:
- Datrex, czy ty przypadkiem nie masz 40 poziomu? Daj się zabawić osobom na nieco niższych levelach, tak jak prosiłem :/ Co to dla ciebie za problem, zabić elita z 12 poziomem? Za to wejście miałeś cudnie klimatyczne 😉 - Vivid, jakoś nie za bardzo zrozumiałem, co miałeś do powiedzenia 😉 Tak czy owak, liczę, że zjawisz się w środę. |
|
Post #5
19 Jun 2006, 16:30
Mus to mus Łotra wzywaja to łotr idzie i potwora ubija rad czy neirad 😊
Pozatym Piwo na Droge tez o czyms Swiadczy |
|
Post #6
19 Jun 2006, 16:38
tez goniezakapowalem tylko to krzyczy coswyszlo sensownie ;P
a co domnie to wiem , ale myslalem ze jak ja tak napiszze to dam lekki przyklad klimatu i tez tak napisza . . . . sam wiesz o co chodzi chcesz klimat zacznij od siebie " chcesz zmieniac swiat zacznij od siebie " : D |
|
Post #7
19 Jun 2006, 17:25
Tak, racja. Wybacz, nie zakapowałem 😉
Przykład był iście wspaniały, liczę, że inni chętni również wysilą się na coś przynajmniej dorównujacego twojej wypowiedzie! Ja che takiego klimatu na MW! W grze! Ludzie, patrzcie, uczcie się i upodabniajcie! Błagam! A tak w ogole, to koniec offtopa, nie zaśmiecamy eventów 😉 |
|
Post #8
21 Jun 2006, 17:14
Paskudny Hogger został pokonany. Jednak, żeby nie pomoc przyjaciela mego serdecznego, Nuzifaxa, nie dałbym rady!
A to dlatego, że byłem samojeden... Wyczyn nie godny opisu, jako że skromny ze mnie krasnolud, a kochany łotrzyk nie lubi, jak się o nim rozpowiada zbytnio. Za to po tym małym polowanku doszło do miłego spotkania w karczmie, gdzie wraz z elfem - Gildurem i samym Nuzifaxem niejedno piwo obaliliśmy, nemiało grzybków zjedliśmy i nijedną kobitkę... I ja też tam byłem, miód i wino piłem! *** Moooooja bieeeeedna głooooowa... *** Zadanie zakończone, choć niestety nikt sie nie pojawił. Szkoda, bo wynika z tego, że nawet eventy nie są zachętą... Proszę o zamknięcie tematu. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |