📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Współpraca i kontakt - sosnix
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 21 Jun 2006, 19:50
mi tam sie podoba ze inni chcą z nami współpracować nei tylko na platformie wow, bardzo przyjemne to jest...
Post #12 21 Jun 2006, 19:53
nie no ja nie mam nic przeciwko, byle tylko w granicach dobrego smaku (no wiecie chodzi mi o sposob oraz miejsce reklamowania serwera) 😉
I byle jawnie za zgoda ogolu 😉 😊

p.s. srednio lubie takie np radia internetowe puszczajace muze zassana z emula czy innego bearshare typu kaza 😛 chociaz ostatnio na portalu ktoregos widzialem taki sprytny txt, jak znajde to pokaze 😛
Post #13 21 Jun 2006, 19:54
Mnie banner radia by nie przeszkadzał. Zawsze to reklama. Z resztą - jak chcą współpracować, to znaczy, że mamy jaki - taki status popularności 😉

Off:
Temp - fajny avek 😉
Post #14 21 Jun 2006, 20:07
daj program skad sciagnac , nawet trial 😉 bo oczywiscie nie ma mowy o HAHAckingu 😉
no i powiedz mi co mam robic , nawet jak sie nieznam to uwielbiam grafike i w jakis tydzien cos Ci zrobie , najlepiej jakis program gdzie zaczyna sie formowac z szescianu

postaram sie dla serva zrobic jak najwiecej !
Post #15 21 Jun 2006, 20:22
Datrexie moj drogi, ja sie na tym niestety nie znam, ale oto co wyciaglem od expertow...
cytuje:
"1. trzeba miec zdolnosc analitycznego myslenia
2. byc oddanym temu, a nie slomiany zapał
3. trzeba byc artystą"

poza tym z dalszej rozmowy na wierzch wyszlo ze chodzi tu o 3D Studio Max oraz spore umiejetnosci w programowaniu...
ciezka robota, ale jezeli masz jakies podstawy, dobrze "malujesz" i chcesz sie tego nauczyc... to przy pomyslnych wiatrach za jakies 9 no moze 19 lat bedziemy mogli podziekowac ci za ten jakze piekny model(wyglad) tego oto kamienia 😂 😂 😂
a tak powaznie to pogadam, dowiem sie to ci przekaze wszystko jezeli naprawde chcesz sprobowac...
Post #16 21 Jun 2006, 20:30
jak mowial moj wujek i taka , i dalej mawiaja - probowac zawsze mozna
zdolnosci no mam 😉
Post #17 21 Jun 2006, 23:05
ale offt. jedzie i jak ja mam to tolerowac ?

no i datrex, widze masz zapał to dobrze.. fajnie byloby miec swoje wlasne modelki.. szukaj po googlach troche tego jest.. ale strasznie duzo.. bo i sama grafika i jeszcze databasy do wlozenia jej do wowa.. 😉, powodzenia jeszcze raz 😉

vers.. ekspert 😀 dorbe 😀
Post #18 22 Jun 2006, 11:19
To co dacie info na gorze forum?? o radiu ?
z gory wielkie dziki pozdrawiam SosniX

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026